Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Emotivní loučení. Bývalý kapitán Straka odlétá do teplých krajin, asi do Itálie

Smutnou tečku za svým vystoupením na jihu Čech udělal bývalý kapitán ČEZ Motor České Budějovice Josef Straka. Ten se v pondělí večer přišel na led Budvar arény po vítězném zápase vlastně rozloučit, protože klub s ním ve svých plánech nadále nepočítá. A tak veterán po dohodě s vedením požádal o ukončení spolupráce.

Fanoušci Motoru Josefa Straku na českých kluzištích už patrně neuvidí. Klub se dohodl s bývalým kapitánem na tom, že pokud by se rozhodl hrát v tuzemsku, musí mu k tomu jeho poslední zaměstnavatel dát souhlas. K tomu však asi ani nedojde, podle nepotvrzených informací by měl zamířit do Itálie. 

„Za to, co u nás Pepa odvedl, si zaslouží velké díky. I proto jsme mu nekladli překážky a po vzájemné dohodě jsme ho uvolnili,“ vysvětluje situaci generální manažer Stanislav Bednařík. Loučení s číslem 78 bylo velmi emotivní a někteří hráči už po skončení duelu s Benátkami nad Jizerou sdíleli na svých profilech na sociálních sítích fotografie ze vzájemného působení v Motoru.

„Rozešli jsme se v dobrém, jako kapitán tady Pepa zanechal velkou stopu, zejména první sezona, která nečekaně vyvrcholila baráží, byla nezapomenutelná. Kádr ale musíme budovat pro budoucnost v extralize a šanci od trenéra dostávali v poslední době zkrátka jiní hráči,“ dodal Bednařík.

Foto Bramberka Nová

Štítky Josef Straka, Itálie, Madeta Motor České Budějovice, Budvar aréna, Česko, Benátky nad Jizerou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Emotivní loučení. Bývalý kapitán Straka odlétá do teplých krajin, asi do Itálie  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.