Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Rybníkářská hokejová liga stále přijímá přihlášky do nového ročníku

Rybníkářská hokejová liga teprve před pár týdny skončila, už ale naplno běží přípravy na její nový ročník. Organizátoři soutěže přijímají poslední týden přihlášky do tří skupin sezony 2016/17.

Co všechno je pro to, abyste se proháněli na ledě Hokejového Centra Pouzar v soutěžních utkáních, potřeba? Především do 20. července zaslat přihlášku na rybnikarskahokejovaliga@gmail.com, kde musí být název týmu, vedoucí týmu, kontakty a skupina, do které celek nastoupí. Ihned poté je potřeba uhradit startovné ve výši 2 tisíc korun.

Oranžovou skupinu budou hrát týmy, které v minulé sezoně nedosáhly v Modré skupině na 30 bodů a nově příchozí týmy. Na jejich soupisce se mohou dva objevit hráči, kteří hráli maximálně okresní soutěž a jsou pět let po skončení aktivní kariéry. Jeden hráč dokonce může být bývalým hokejistou jakékoliv soutěže, ale musí být deset let po ukončení činnosti.

Modrou skupinu budou hrát silnější celky se ziskem více jak třiceti bodů v uplynulém ročníku. Zde může za tým nastoupit až pět hráčů maximálně z okresu, kteří skončili před pěti a více lety. Jeden hráč smí být z vyšší soutěže, ale rovněž deset let po ukončení činnosti.

Posledním výkonnostním „košem“ je Červená skupina, která už druhým rokem poběží jako sdružený okresní přebor.

A jak vlastně dopadla uplynulá sezona? Červenou skupinu ovládl tým HC Slavoj Český Krumlov B, který za sebou nechal HC Nicotrans A a HC Sharks-Zambelli. V Modré skupině vládl celek HC Radoni CB před HC Boschton a HC Střížov. Nejproduktivnějším hráčem Červené skupiny se stal Václav Meleg z Českého Krumlova za 40 bodů, Modrá skupina patřila Josefu Postlovi z HC NaturaMed Plav za 124 kanadských bodů.

Kompletní informace o Rybníkářské hokejové lize najdete na www.rhl-hcp.cz.

Foto Jindra Řeháčková

Štítky hokej, soutěž, Český Krumlov, okresní přebor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rybníkářská hokejová liga stále přijímá přihlášky do nového ročníku  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.