Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hokejisté Motoru v čele s kapitánem Strakou navštívili Dětské oddělení budějcké nemocnice

Udělat radost před koncem školního roku přišli hokejisté českobudějovického Motoru na Dětské oddělení Nemocnice České Budějovice. Trojice hráčů ve složení kapitán Josef Straka, Luboš Rob a Martin Heřman zavítala na patro budovy, kde se nachází pooperační část.

Na lůžkách byly především děti, které v minulých dnech utrpěly nějaký úraz, kvůli němuž si nyní nemohou naplno užívat letních dní. Proto jim přišli hokejisté alespoň trochu zpříjemnit pobyt v nemocnici. Někteří z pacientů již utkání budějckého klubu dříve navštívili, jiní zase přislíbili, že se do Budvar arény přijdou na tým okolo Josefa Straky podívat.

„Je nepříjemné, že tu děti musí ležet, ale doufám, že jsme jim alespoň trochu udělali radost a myslely chvíli na něco jiného,“ zmínil útočník ČEZ Motor České Budějovice Luboš Rob. Ten shodou okolností právě v pondělí podstoupil operační zákrok, při kterém mu byly z těla vyndány šrouby po operaci přetržených ramenních vazů. „S nemocnicí mám jenom pozitivní zkušenosti,“ doplnil.

Sám přiznal, že na Dětském oddělení Nemocnice České Budějovice dříve ležel. „Byl jsem tu jako hodně malý, asi ve třech letech. Trápila mě špatná slinivka a strávil jsem zde docela dlouhou dobu,“ upřesnil. Úterní návštěva oddělení trojicí forvardů byla začátkem spolupráce mezi nemocnicí a hokejovým klubem. „Malým pacientům se návštěva líbila a my věříme, že ve spolupráci s ČEZ Motor České Budějovice uspořádáme v nejbližší době další zajímavé akce pro děti i dospělé,“ dodala manažerka spokojenosti Nemocnice České Budějovice Iva Nováková.

Foto Jan Luxík

Štítky Madeta Motor České Budějovice, Josef Straka, hokejista, nemocnice, Nemocnice České Budějovice, Luboš Rob, Martin Heřman, Budvar aréna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisté Motoru v čele s kapitánem Strakou navštívili Dětské oddělení budějcké nemocnice  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.