Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Blíží se další výjezd do Jihlavy. Motorfans chce vypravit vlak

Bývá zvykem, že zápasy mezi jihlavskou Duklou a budějckým Motorem jsou hrány před plnými tribunami. A nejinak by tomu mělo být i v sobotu 13. února. Zájemci se mohou přihlašovat do čtvrtka.

Zatím je přihlášeno kolem 130 lidí, což není počet, se kterým bychom byli spokojení,“ uvedl šéf fanklubu Motorfans Pavel Vágner s tím, že je ale ještě čas a přihlášení od dalších zájemců čeká v nejbližších dnech. V Jihlavě se bude hrát příští sobotu od 17:30.

Ve čtvrtek ráno má Motor poslední šanci, kdy může přiobjednat vagony. Pokud by se počet přihlášených výrazně nezvýšil, má Motorfans variantu B. „Místo přiobjednání vagonů bychom cestu vyřešili naopak autobusy.“

Pro členy fanklubu a junior fanklubu je cena jízdenky včetně vstupenky stanovena na 230 korun. Ostatní fanoušci pak zaplatí 300. „Odjezd z vlakového nádraží je naplánován na 12:48. Ve Veselí nad Lužnicí budeme ve 13:22 a v Jindřichově Hradci pak v 13:59. Odjezd z vlakového nádraží v Jihlavě bude ve 21:29,“ upřesnil dále Vágner.

Zájemci mohou zaplatit dnes při utkání s Přerovem nebo 10. února při utkání s Kladnem (nebo před zápasem v Gerbeře). Zápas s Duklou může být klíčový pro konečné umístění pro postup do play-off. Půjde o předposlední utkání základní části. Po 47 odehraných kolech má Motor na druhém místě 94 bodů a třetí Jihlava za ním zaostává o pět bodů.

Jihlava dnes hraje doma s Kadaní, Motor od 17 hodin hostí Přerov, který je nováček ligy a má skvělou premiérovou sezonu. Kromě toho, že dokázal Motor porazit ve všech třech vzájemných zápasech (2:0, 2:1 a 5:3), tak je v tabulce na pátém místě.

Štítky Motorfans, hokej, Jihlava, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Blíží se další výjezd do Jihlavy. Motorfans chce vypravit vlak  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.