Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hokej

Motor padl v prvním přípravném utkání s kazašským Pavlodarem v prodloužení

Fanoušci Motoru se konečně dočkali. Budějcký tým odehrál své první přípravné utkání v Budvar aréně. Soupeřem byl kazašský tým HK Irtyš Pavlodar, který vede jako hlavní trenér Tomáš Vak, jenž ještě v loňské sezóně na jihu Čech působil. Jako...

Jsem šťastný, že mohu být v Českých Budějovicích, hlásí nová posila Tim Crowder

Už trénuje s týmem a pomalu se zabydluje v kabině. Hodně se učí od staronového spoluhráče Mitche Fillmana a sálá z něj chuť pomoci klubu. Tim Crowder se v pondělí 24. července poprvé připojil k novým spoluhráčům a už absolvoval i první tréninky....

Hokejistka Vanišová získala cenu pro nejlepší hráčku Česka. A vyhlíží další sezonu v zámoří

Jihočeška a bývalá mládežnická hráčka Písku či Slavie Praha – Tereza Vanišová – se chystá na třetí rok v zámoří, kde studuje vysokou školu a hraje za Main. Jedenadvacetiletá útočnice vyhrála Hokejistu sezony, ale ke spokojenosti jí chybí týmový...

Gólmani Motoru mají za sebou kempy v NHL. Nyní čekají

Brankáři hokejového ČEZ Motor České Budějovice - Jiří Patera a Petr Kváča - byli letos draftováni kluby z NHL. Oba již mají za sebou nováčkovské kempy. Zda začnou sezonu na jihu Čech či za oceánem, je v jednání.

Filip Novák zůstává v Motoru! Podepsal roční smlouvu

Obrana hokejového ČEZ Motor České Budějovice bude v nové sezoně hodně zkušená. Po podepsání nové smlouvy se Zdeňkem Kutlákem se klub dohodl na angažmá i s loňským zastupujícím kapitánem Filipem Novákem.

Odchovanec Kutlák se vrací do Motoru. Podepsal roční smlouvu

Po dlouhých letech v zahraničí se vrací na jih Čech zkušený obránce Zdeněk Kutlák, který s ČEZ Motor České Budějovice podepsal roční smlouvu. Hrál v NHL, KHL, švýcarské i rakouské nejvyšší soutěži.

Motor má dva draftované hráče. Kluby z NHL si vyhlédly brankáře Kváču a Pateru

Na vysoce sledovaném draftu nejslavnější hokejové soutěže na světe – NHL – se opět objevilo jméno hráče budějckého klubu ČEZ Motor České Budějovice. A ne jen jedno. Brankář Kváča byl vybrán ve 4. kole, Patera v šestém.

Rybníkářská hokejová liga ocenila na závěr sezony individuality i týmové úspěchy

Amatérští hokejisté se naposledy v sezoně 2016/2017 sešli v Hokejovém centru Pouzar, aby slavnostně zakončili uplynulou sezonu. Do nové se týmy mohou přihlašovat do 20. července.

Fanoušci mají o dresech Motoru jasno. Co na to sponzoři?

S poměrně velkou převahou vyhrála mezi fanoušky hokejového ČEZ Motor České Budějovice varianta dresu s jedním výrazným vodorovným pruhem. Čeká se na finální schválení sponzorů.

Hokejisté Motoru tmelili kolektiv na netradičním soustředění. Do přípravy na ledu se zapojil i Filip Novák

Trenéři hokejového ČEZ Motor České Budějovice jsou se svými svěřenci znovu na ledě, kde po suché části pokračuje příprava na sezonu 2017/2018. Kompletní kádr se sejde v červenci.

Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.