Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Srpen uzavřela na golfu Hluboká Cimrmanovská Cross Country

Opět po 8 letech se konal v Golf Resortu Hluboká výjimečný turnaj - Hluboká Cimrmanovská Cross Country. Jednalo se o styl hry Cross Country - tedy z odpaliště jedné jamky na green jamky jiné. Navíc šlo o four-ball turnaj ve dvojicích. Celý turnaj se, jak vyplývá z názvu, nesl v duchu Járy Cirmana.

Pro hráče byly připraveny speciální vložené soutěže, jako například Longest drive Cimrmanovou holí nebo Nearest to pin Cimrchip. Výsledek se mohl ovlivnit znalostmi Cimrmanova díla (na každé jamce byla umístěna otázka). Hrálo se pouze 4 holemi.

Hráči přišli dobově ustrojeni a vládla zde gentlemanská nálada.

Zahájení se ujal manažer Golf Resortu Hluboká Antonín Loužek spolu s manažerem divadla Járy Cimrmana Václavem Kotkem, který přijel v nablýskaném retro voze a přivezl další rekvizity na turnaj.

Po celý den převládala příjemná a uvolněná atmosféra. Počasí bylo krásné letní a naše hostesky v charlestonových šatech hráčům nabízely nealkoholické nápoje či speciální drink Járy Cimrmana - Hygeu hořkou. Po užití Hygey si hráč mohl odečíst ránu.

Kolem druhé hodiny odpolední se pomalu hráči začali vracet se speciálními score kartami. Zajímavost je, že hráč mohl mít i minusový počet ran, dle správně zodpovězených otázek na jamkách či dle počtu vypitých drinků.

Pro hráče byly připraveny speciální poháry, medaile, soška s podobiznou Járy Cimrmana nebo DVD s tvorbou herců z Divadla Járy Cimrmana.

Blíží se rovněž Ruleta - turnaj o vklad (7. září) nebo II. Festivalový turnaj Voda, Moře, Oceány (20. září). Více informací naleznete na stránkách Golf Resortu Hluboká a na Facebooku.

Tisková zpráva

Štítky Žižkovské divadlo Járy Cimrmana, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Srpen uzavřela na golfu Hluboká Cimrmanovská Cross Country  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.