Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Slušně obsazený červnový turnaj na Hluboké vyhrál Ján Hudcovský

Dalším golfovým turnajem tohoto roku byl turnaj s názvem Volvo Mach Car Golf Open. Tento turnaj se konal v neděli 14. června 2015 v Golf Resortu Hluboká. Tento turnaj byl slavnostně zahájen jednatelem společnosti Volvo Mach Motors Lubomírem Machem společně s ředitelem Golf Resortu Hluboká Antonínem Loužkem.

Výborně připravené hřiště pod hlubockým zámkem a atraktivní ceny přilákaly přes 80 účastníků. Pro nehrající byla připravena golfová akademie, kterou vedl trenér Pavel Ambrož. Tato akademie se odehrávala na drivingovém odpališti a na veřejném devítijamkovém hřišti.

Hráče během poledne zastihla menší přeháňka, ale v tomto parném počasí to přišlo velmi k užitku, takže šlo o vítaný doping. Hráči měli vedle skvělých podmínek na hřišti a nově redesignovaných jamek opět připravené vynikající občerstvení, které rozvážely ochotné hostesky. Na hřiště je také doprovázel Lubomír Mach, který se s většinou hráčů osobně pozdravil.

Většina účastníků došla kolem třetí hodiny a již byl pro ně nachystán raut s grilovanými masy a jinými španělskými specialitami. Každý si přišel na své a všichni vypadali spokojeně. I přes postupně se mračící počasí se všichni usmívali a po sečtení výsledků mohlo proběhnout vyhlášení.

Slunečná neděle golfistům přála a jistě také i díky tomu podali výborné výkony. Připraveny byly také ceny za vložené soutěže, kde longest drive vyhrál Andres Blažek a v ženské kategorii Lenka Love. Další vloženou soutěží byl nearest to pin. Nejblíže k jamce se dostal Franz Luger a v ženské kategorii Barbora Šimková.

V kategorii 0-18 zvítězil Ján Hudcovský, který se stal i absolutním vítězem turnaje.
V kategorii 18,1-26 to byl Mirek Musil.
V kategorii 26,1-54 zvítězil Adam Růžička.

V Golf Resortu Hluboká se blíží i další turnaje - RULETA Golf Open (3. 7.), dále Titanic Golf Cup, který se koná 4.7., Golf & Spa konající se 19. 7., Prosecco Evening Golf Party (31. 7.) a mnoho dalších. Více informací naleznete na našich stránkách, nebo na našich FB stránkách.

Tisková zpráva

Štítky Volvo Cars, Barbora Šimková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slušně obsazený červnový turnaj na Hluboké vyhrál Ján Hudcovský  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.