Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Májový public na hlubockém golfovém hřišti vyhrál Ivo Melíšek

V sobotu 23. května se odehrál letošní první turnaj na veřejném devítijamkovém hřišti v Hluboké nad Vltavou. Májový public byl určen pro hráče s HCP i bez něj.

Turnaj odstartoval v 10 hodin. Hráče občerstvovaly pečlivé hostesky a návštěvou je také poctil ředitel Golf Resortu Hluboká Antonín Loužek, který jim popřál pěknou hru.

Tentokrát se šlo devět jamek, a tak hráči došli kolem poledne akorát na oběd. Ten pro ně nachystala La Cabaña Golf Restaurant. Účastníci turnaje si jistě pochutnali.

Po obědě následovalo vyhlášení. Nejprve se vyhlašovaly vložené soutěže, nearest to pin, který byl pro tentokrát umístěn na jamce číslo 2, nezískal nikdo. Longest drive, který byl umístěn na jamce číslo 9, vyhrál Jaroslav Berit.

Hrálo se na rány. S počtem šedesáti ran se na třetím místě umístil Jaroslav Berit. Na druhém místě se s počtem padesáti ran umístil Antonín Kondrys a na prvním místě se s počtem osmačtyřiceti ran umístil Ivo Melíšek.

Všem zúčastněným je potřeba poděkovat za účast. Další publicový turnaj je na programu 21. června pod názvem Hlubocký čáp. 

Více informací naleznete na našich stránkách www.golfhluboka.cz, nebo na serveru ČGF.

Tisková zpráva

Štítky Hluboká nad Vltavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Májový public na hlubockém golfovém hřišti vyhrál Ivo Melíšek  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.