Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Mladí fotbalisté se utkají o pohár starosty Dolního Bukovska

První srpnový den bude v Dolním Bukovsku patřit sportu. Na tamním stadionu se odpoledne uskuteční tradiční fotbalový Turnaj o pohár starosty městyse Dolní Bukovsko pro chlapce a dívky narozené nejdříve v roce 2001.

Turnaje mladších žáků se zúčastní čtyři celky. Kromě domácího TJ Dolní Bukovsko si na jih Čech přijedou zahrát mladíci z Libochovic, města ležícího v Ústeckém kraji, kam domácí fotbalový potěr každoročně vyráží na letní soustředění. O celkové prvenství budou zítra od 15 hodin bojovat také mužstva SK Ševětín a TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí.

Zápasy mezi jednotlivými soupeři budou rozlosovány. Oba vítězové postoupí do finále, poražení se mezi sebou utkají o třetí místo. Hrát se budou dva poločasy po patnácti minutách.

„Dále bude hodnocen nejlepší střelec, hráč a brankář,“ řekl jeden z organizátorů Milan Bajcura s tím, že vyhlášení oceněných se zúčastní a ceny předá starosta městyse Dolní Bukovsko František Mazanec.

Budějcká Drbna je mediálním partnerem turnaje.

Štítky Turnaj o pohár starosty městyse Dolní Bukovsko, fotbal, mladší žáci, Dolní Bukovsko, TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí, Česko, Ústecký kraj, Libochovice, Ševětín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladí fotbalisté se utkají o pohár starosty Dolního Bukovska  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.