Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

To je nadílka, dostat jedenadvacet gólů ve dvou zápasech. Destrukci Velešína načaly Bavorovice

Dvě těžké porážky musel strávit v I. A třídě poslední FC Velešín. Ve čtvrtek mu připravily desetigólovou nálož Bavorovice a v sobotu nadělil Sedlec prořídlé velešínské sestavě ještě o branku víc.

Na státní svátek hostil Velešín Bavorovice a od začátku tahal za kratší konec. S chutí hrající hosté uštědřili domácím dvouciferný debakl 2:10. Porážku Velešína, který hrál v Schneider – Vránek, Pomije, Trestr, Biňovský (85. Kysela), Rameš – Semerád, Šálek, Hrmo, Lefan – Papoušek (68. Mikeš), korigoval dvěma góly Semerád.

„Opět jsme nastoupili v oslabené sestavě. Školácké chyby a laciné góly nás sráží až na zem. Z důvodu nemocí, práce a dovolených hrajeme stále ve slátané sestavě. Ještě že chodí kluci z béčka a dáme jedenáct lidí dohromady. Už teď jsem zvědav, v jaké sestavě odjedeme do Sedlce,“ tušil problémy velešínský trenér Miroslav Lenčéš.

Na jeho slova skutečně došlo. Nováček Sedlec třikrát za sebou prohrál, ale tentokrát mu soupeř cestu za třemi body výrazně ulehčil. „Velešín přijel v hodně problematické sestavě, je ale obdivuhodné, že zápas odehrál,“ ocenili domácí, kteří si otevřeli střelnici a utkání přirovnali k vraždění neviňátek. Skóre vytáhli až na 11:1.

S trenérem v brance         

„Na tohle utkání musíme rychle zapomenout. Před odjezdem se ještě tři lidi z důvodu nemoci omluvili a ve slabší sestavě jsme snad už odjet ani nemohli. Mít pouze deset lidí k utkání, a bez střídání, je na I. A třídu opravdu málo. Kdyby nejeli dorostenci a kluci z béčka, tak nevím, jak to dopadlo, za to jim patří dík,“ uvedl trenér Lenčéš, který se musel obětovat a po letech si zase stoupnout mezi tři tyče.

Jednička Schneider přešla do útoku. Sestava Lenčéš – Trestr, Kysela, Severa, Biňovský - Lefan, Semerád, Šálek, Kysela – Schneider, Škuta vzdorovala do druhé obdržené branky. Šálek snížil po přestávce na 1:5, ale Sedlec pokračoval v prohánění světelné cedule. „Horší to snad už nebude,“ podotkl Lenčéš, který se po první polovině podzimu nemůže dočkat, až bude mít kompletní kádr pohromadě. 

Autoři | Foto Petr Vlasák

Štítky fotbal, gól, I. A třída, Velešín, Bavorovice, trenér

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

To je nadílka, dostat jedenadvacet gólů ve dvou zápasech. Destrukci Velešína načaly Bavorovice  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.