Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jihočeský rodák opět nastoupil za Manchester United

S velkou parádou se Poborský vrátil na soupisku anglického týmu v zápase legend na Camp Nou. I díky českému fotbalistovi odjížděli hosté s výhrou 3:1 a bývalý reprezentant všem ukázal, že i v pětačtyřiceti letech ještě umí střílet góly.

Svoji šanci Poborský proměnil v padesáté šesté minutě, po nahrávce Park Ji-Sunga. Vedení Manchesteru tak zvýšil na 2:0. Výhru anglického týmu zajistili spolu s českým fotbalistou ještě Jesper Blomqvist a Dwight Yorke. Barcelona se i v nepříznivém stavu snažila hru obránit, což se povedlo jen francouzskému Fredericku Déhu.

Veškerý výtěžek z charitativního zápasu šel na Nadaci FC Barcelona. Odvetu si zahrají oba týmy na začátku záři na Old Trafford.

Dres United oblékl Karel Poborský po dlouhých devatenácti letech, kdy v roce 1998 přestoupil do portugalského týmu. Výhra utkání bude jistě patřit mezi obrovské úspěchy jihočeského rodáka, tou největší ale pravděpodobně bude vítězství nad zákeřnou nemocí, kterou loni prodělal.

Autoři | Foto Facebook Manchester United

Štítky fotbal, zápas legend, Karel Poborský, Manchester United, Manchester United FC, Camp Nou, FC Barcelona, Dwight Yorke, Jesper Blomqvist, Old Trafford

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihočeský rodák opět nastoupil za Manchester United  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.