Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Odchovanec Dynama Nicolas Penner přestoupil do Juventusu Turín

Šestnáctiletý útočník a odchovanec SK Dynamo České Budějovice, Nicolas Penner, odešel do zahraničí. Od nové sezony bude hrát v mládežnické akademii Juventusu Turín.

Nicolas Penner fotbalově vyrůstal v budějckém Dynamu, odkud přestoupil do AC Sparta Praha. V ní nastupoval za mladší dorost a svými výkony (hrál i za reprezentační výběry) si vysloužil pozornost italského velkoklubu.

Informace o chystaném Pennerově přestupu do Juventusu se objevovaly již během jara, ale k definitivnímu potvrzení došlo až nyní, protože teprve včera mu bylo 16 let. A z přestupu bude profitovat i Dynamo.

Ano. Ve smlouvě se Spartou jsme měli podíl na jeho případném dalším přestupu. Je potřeba říct, že Nicolas udělal neskutečný krok dopředu a tím i reklamu Dynamu,“ řekl generální manažer SK Dynamo České Budějovice Martin Vozábal s tím, že částka je ale interní věc obou klubů.

Během povídání s Vozábalem se Budějcká Drbna zeptala i na další dvě témata kolem Dynama a jeho osoby. Jedním z nich je Vozábalův přesun do Sparty, který ale generální manažer Dynama nechtěl komentovat.

Druhým tématem pak je nový generální partner jihočeského klubu. „Bohužel si nemyslím, že do nové sezony bychom vstoupili s novým generálním partnerem. Byla by to obrovská pomoc, ale realita je jiná,“ řekl Vozábal.

Autoři | Foto Facebook Nicolase Pennera, skcb.cz

Štítky SK Dynamo České Budějovice, AC Sparta Praha, přestup, Nicolas Penner, Juventus Turín, Juventus FC, Martin Vozábal, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odchovanec Dynama Nicolas Penner přestoupil do Juventusu Turín  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.