Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Dynamo má první letní posilu. Dlouhodobou smlouvu podepsal ofenzivní Pouček

Na tři roky si pojistilo vedení fotbalistů SK Dynamo České Budějovice služby ofenzivního hráče Lukáše Poučka, který přišel na jih Čech po angažmá v Ústí nad Labem. „Na příchodu jsme se dohodli v průběhu sezony. Stáli jsme o něj,“ řekl trenér David Horejš.

Lukáš Pouček přišel do Dynama z Ústí nad Labem, za které v uplynulé sezoně proti Dynamu nastupoval. Během dosavadní kariéry hrál za Spartu Praha, Pardubice, Sokolov a Ústí nad Labem. Na jih Čech Pouček přestoupil jako hráč Sparty.

V sezoně 2016/2017 nastoupil Pouček v dresu Ústí nad Labem do 29 zápasů, vstřelil šest gólů a byl po Pavlu Moulisovi druhý nejproduktivnější střelec týmu. „Už dlouho se těším na 19. června, kdy začíná příprava. Jsem zvědavý. Bude to další nová výzva v mé kariéře. Budějovice hrály v minulé sezoně nahoře, věřím, že se nám povede i následující sezona,“ řekl Pouček pro klubový web Dynama.

Na příchodu jsme se domluvili v průběhu sezony. Je to odchovanec Sparty, poté hrál ještě v Pardubicích a v Sokolově. Stáli jsme o něj. Je to rychlý levák, který může hrát na kraji i v útoku nebo na podhrotu,“ dodal na webu trenér Dynama David Horejš s tím, že Pouček podepsal smlouvu do roku 2020.

Autoři | Foto Miloslav Kusbach

Štítky posila, nováček, útočník, smlouva, Dynamo, SK Dynamo České Budějovice, FK Ústí nad Labem, David Horejš, Česko, AC Sparta Praha, FK Pardubice, FK Baník Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo má první letní posilu. Dlouhodobou smlouvu podepsal ofenzivní Pouček  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.