Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Páteční zápas Dynama s Vlašimí je odložený. Jihočeši mají v kabině virózu

Pětadvacáté kolo Fortuna národní ligy mezi SK Dynamo České Budějovice a FC Sellier&Bellot Vlašim se v plánovaném termínu neodehraje. „Utkání bylo z důvodu infekčního onemocnění našich hráčů odloženo na neurčito,“ řekl mluvčí Dynama Aleš Strouha.

Podle zpráv z klubu se první příznaky objevily již po návratu z utkání v Opavě. „Včera se viróza spojená se zvýšenou teplotou a průjmem projevila u tří hráčů, dnes se k nim přidali další čtyři,“ upřesnil Strouha s tím, že o odložení na základě vyjádření Krajské hygienické stanice rozhodla Fotbalová asociace.

A-tým má preventivně zakázáno trénovat a hrát zápasy. Pokud se situace nezlepší, může dojít k odložení i následujícího zápasu v Prostějově. „O náhradním termínu utkání s Vlašimí rozhodne FAČR a záleží i na dohodě klubů,“ dodal Strouha.

Štítky SK Dynamo České Budějovice, Vlašim, FC Sellier & Bellot Vlašim, SFC Opava, Krajská hygienická stanice, 1. SK Prostějov, Fotbalová asociace České republiky, virové onemocnění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Páteční zápas Dynama s Vlašimí je odložený. Jihočeši mají v kabině virózu  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.