Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Áčko Dynama remizovalo se Žižkovem 1:1. Juniorka prohrála 0:3

Příprava SK Dynamo České Budějovice na jarní odvety Fortuna národní ligy pokračovala zápasem s Viktorií Žižkov. Za týden se Jihočeši utkají s ligovými Teplicemi.

Dynamo se s Viktorií Žižkov utkalo dopoledne i odpoledne. Do dopoledního zápasu poslali trenéři juniorský tým, který doplnili hráči se zkušenostmi z áčka Frnoch, Jáša a gólman Hajdušek. První gól hosté dali ve 24. minutě, kdy se z dorážky prosadil Michal Jelínek. Stejný hráč pak připravil po hodině hry šanci Pavlu Eliášovi a bylo to 0:2. V poslední minutě zápasu vstřelit třetí gól Pražanů Jakub Tryzna – 0:3.

V odpoledním zápase nastoupili hráči áčka a uhráli s Žižkovem remízu 1:1. Hosté šli do vedení již ve 3. minutě, kdy se tvrdou střelou pod horní tyč prosadil Tomáš Dočekal. Jihočeši mohli vyrovnat před závěrem poločasu, ale Táborský se na hranici malého vápna proti Soukupovi neprosadil. Do druhého poločasu nastoupila obměněná sestava a gól na 1:1 dal až v 86. minutě Ladislav Vopat.

V další přípravě se za týden Dynamo utká s týmem z nejvyšší soutěže. S Teplicemi se bude hrát na jejich hřišti a začátek zápasu je naplánován na 14:30.

Příprava A-týmu: SK Dynamo České Budějovice - FK Viktoria Žižkov 1:1 (0:1)

Branky: 86. Vopat - 3. Dočekal

Příprava juniorky: SK Dynamo České Budějovice - FK Viktoria Žižkov 0:3 (0:1)

Branky: 24. Jelínek, 60. Eliáš, 90. Tryzna

Štítky FK Viktoria Žižkov, HC Dynamo Pardubice, SK Dynamo České Budějovice, FK Teplice, Madeta Motor České Budějovice, Pavel Eliáš, Michal Jelínek, Tomáš Dočekal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Áčko Dynama remizovalo se Žižkovem 1:1. Juniorka prohrála 0:3  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.