Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Fotbal

Křídelník Sliacky bude v Dynamu bojovat o místo v A-týmu

Dynamo získalo před koncem přestupového období ještě jedno jméno, tentokrát ze Slovenska. Do konce sezony bude v Českých Budějovicích hostovat dvacetiletý Viktor Sliacky ze druholigové Petržalky.

Budeme dělat vše pro to, abychom se na poslední místo nedostali, řekl Kladrubský

Fotbalisté Dynama zvládli i druhé jarní utkání na Střeleckém ostrově a po Ostravě porazili také Olomouc. Díky výhře 2:1 se odpoutali od poslední příčky ligové tabulky. Zápas hodnotil asistent trenéra Jiří Kladrubský.

Dynamo dohrávalo v deseti, i tak ale bere všechny tři body

České Budějovice v rámci 22. kola FORTUNA:LIGY na svém hřišti přivítaly olomouckou Sigmu, která se před tímto kolem nacházela ve skupině o titul. Svěřenci trenérů Lercha a Kladrubského chtěli odčinit svůj výkon z Jablonce a zopakovat ho ze zápasu...

Rozhodčí čelí větší agresivitě, říká předseda fotbalové asociace Petr Fousek

Využití areálu Strahov, členské příspěvky i velký problém v podobě nedostatku rozhodčích, kterých v Evropě chybí zhruba 40 tisíc. Nejen to jsou témata, která řeší vedení Fotbalové asociace České republiky (FAČR). O těchto výzvách či komunikaci se...

Florent Poulolo posílil Dynamo. Na hostování odchází David Broukal

K českobudějovickému Dynamu se připojil Florent Poulolo. Obránce Mladé Boleslavi přichází na Střelecký ostrov na hostování bez opce. Do druholigové Viktorie Žižkov naopak odchází David Broukal.

Soutěž o vstupenky. Dynamo ve 22. kole Fortuna:Ligy vyzve SK Sigmu Olomouc

Po povedené jarní premiéře v domácím prostředí přivítají fotbalisté Dynama na Střeleckém ostrově Sigmu Olomouc. Utkání startuje v neděli 25. února od 15 hodin.

Táborsko získalo Osmančíka. Dynamo potvrdilo hostování Madleňáka

Krátce před ukončením přestupového období došlo k několika změnám v jihočeských klubech. České Budějovice definitivně dotáhly hostování Mateje Madleňáka z Ružomberoku. Právě z Dynama pak míří na hostování do Táborska Pavel Osmančík.

Jsem v Dynamu a léto neřeším, vzkázal Hellebrand. Posily tým nejspíš nedoplní

Bez bodů odjížděli fotbalisté Českých Budějovic z Jablonce, kde inkasovali celkem pět branek. Pozitiv proto trenér Jiří Lerch nenašel mnoho. Prohra mrzela i Patrika Hellebranda, který se gólově prosadil proti týmu, který o něj před nedávnem stál.

Dynamo se ze severu na jih Čech vrací bez bodu

České Budějovice ve 21. kole FORTUNA:LIGY zajížděly na sever Čech, kde se střetly s tamním Jabloncem. Tým pod vedením trenérského dua Lerch – Kladrubský chtěl navázat na výkon proti Baníku a pod Ještědem zabojovat o body. Po prvním poločase skóre...

Brandner se vrátil do Dynama. Smlouvu má do konce sezony

V minulosti odehrál za České Budějovice přes stovku soutěžních zápasů. Nyní se Patrik Brandner vrací na jih Čech, aby Dynamu pomohl k záchraně v nejvyšší soutěži. Smlouvu podepsal na Střeleckém ostrově do konce sezony.

Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.