Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Fandové sešívaných se utkali ve Strakonicích. Výtěžek ze vstupného darovali místní nemocnici

Nemocnici Strakonice podpořili organizátoři 17. celostátního setkání fanklubů SK Slavia Praha, které se uskutečnilo v sobotu 24. června na strakonickém stadionu Na Sídlišti.

Celkem 32 týmů z celé České republiky se utkalo v tradičním fotbalovém turnaji, který letos organizoval strakonický spolek. Nemocnici aktéři klání darovali výtěžek z dobrovolného vstupného ve výši osm tisíc korun.

„Finance použijeme na pořízení nového diagnostického přístroje pro Centrum péče o zrak, takzvané fundus kamery. Podpory organizátorů turnaje si velmi vážíme. Rád bych zdůraznil, že každá darovaná částka má smysl,“ říká ředitel Nemocnice Strakonice Tomáš Fiala.

Turnaj vyhrál tým Zahrádkáři Brandýs nad Labem. „Celá akce se mi moc líbila! Měla vysokou úroveň sportovní i organizační. Strakonická parta pořadatelů odvedla skvělou práci,“ dodává ředitel nemocnice.

Tisková zpráva

Štítky Slavie, fanoušek, fotbal, výtěžek, turnaj, nemocnice, Strakonice, Nemocnice Strakonice, a.s., SK Slavia Praha, Tomáš Fiala, Česko, Brandýs nad Labem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fandové sešívaných se utkali ve Strakonicích. Výtěžek ze vstupného darovali místní nemocnici  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.