Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

HoSPORTovní benefice pobaví, ale také pomůže

HoSPORTovní benefice - to je jedinečný dětský den, který se uskuteční ve sportovním areálu HoSPORT ve Starých Hodějovicích v neděli 4. června od 10 do 17 hodin. Už druhý ročník dne plného sportu a zábavy je pro celou rodinu. Jeho cílem je připravit pro děti nezapomenutelný zážitek a zároveň pomoci obecně prospěšné společnosti Ovečka.

Při HoSPORTovní benefici si ve sportovním areálu ve Starých Hodějovicích zájemci budou moci vyzkoušet sporty jako například rugby, softbal, golf, lezeckou stěnu nebo hasičskou štafetu. Jednotlivá stanoviště jsou vedena profesionálními sportovními kluby a trenéry a obtížnost aktivity je vždy uzpůsobena věku dítěte. Děti za své výkony získají razítka, která mohou proměnit za krásné hodnotné odměny. Stanoviště, kterými děti budou procházet, nejsou jen sportovní, můžete se těšit na výuku první pomoci nebo paměťové hry.

Zároveň je připraven bohatý doprovodný program pro děti i dospělé - loutkové divadlo, zkušební jízdy Teslou S a SEATy, skákací hrady, fotbal v koulích, segway, malování na obličej, venkovní catering, tvůrčí dílna a mnoho dalšího. Akce se, díky možnosti přesunout aktivity do sportovní haly, koná za každého počasí. 

Benefice navazuje na první ročník a opět bude výtěžek ze vstupného věnován na podporu Ovečka, o.p.s., českobudějovické společnosti, která se snaží o integraci dětí s Downovým syndromem do běžného života.

„V prvním ročníku se podařilo přispět částkou téměř 76 tisíc korun. Věříme, že letos díky pestřejšímu a rozsáhlejšímu programu dorazí více lidí a pomůžeme ještě více,“ dodává organizátorka Šárka Masopustová. Motivací pro návštěvníky by měl být nejen program a chuť pomoci, ale i to, že dárky, které si děti odnesou, převyšují svou cenou cenu vstupného. Generálním partnerem akce je společnost E.ON, hlavními partnery Všeobecná zdravotní pojišťovna a českokrumlovský výrobce psacích potřeb společnost Stabilo.

Více informací najdete v události na Facebooku HoSPORTovní benefice nebo webových stránkách HoSPORT.

Tisková zpráva

Štítky den, benefice, zábava, děti, sport, Tesla Motors, SEAT, E.ON, Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HoSPORTovní benefice pobaví, ale také pomůže  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.