Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Pět dní zbývá do turnaje TOP 4. Utkají se Dynamo, Motor, Jihostroj a Štíři

Florbalový turnaj zástupců čtyř nejsledovanějších sportů v Česku uspořádají Štíři v Budějcích na podporu a motivaci mládeže. Hrát se bude v úterý 2. května.

V roce 2016 mohli diváci vidět v akci Romana Vráblíka, který sváděl souboje s Patrikem Čavošem, Radkem Machem nebo Lukášem Malým. Na hřišti se ukázali elitní hráči svých klubů a to je lákadlo, které se neodmítá. I letos se očekává podobná účast.

„Pro diváky bude překvapení, kdo se za jednotlivé kluby na hřišti ukáže,“ láká na akci Barbora Čížková, hlavní organizátorka a členka vedení florbalového oddílu FBC Štíři České Budějovice. Kromě pořádajícího klubu se akce zúčastní i fotbalisté SK Dynamo České Budějovice, volejbalisté VK České Budějovice (Jihostroj) a hokejisté ČEZ Motor České Budějovice.

Začátek turnaje TOP 4 je v 17:30 a je rozdělen na dvě části. „Nejprve budou hrát děti ročníku 2006, pro které je akce myšlena. Měla by jim přiblížit propojení s hráči A-týmů a motivovat je do další práce a zájmu o sport,“ dodává Čížková. „Po nich přijdou na řadu zápasy elitních hráčů.

Pro veřejnost bude připravena i autogramiáda, která proběhne po konci turnaje.

Autoři | Foto archiv FBC Štíři České Budějovice

Štítky Jihostroj, České Budějovice, Česko, Roman Vráblík, Radek Mach, SK Dynamo České Budějovice, VK Jihostroj České Budějovice, Madeta Motor České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pět dní zbývá do turnaje TOP 4. Utkají se Dynamo, Motor, Jihostroj a Štíři  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.