Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Olympijská roadshow v Jindřichově Hradci nabídne casting k historickému velkofilmu

Roadshow Jižní Čechy olympijské míří do svého finále. Po „olympijském turné“ v Písku, Táboře, Strakonicích, Hluboké a Českých Budějovicích roadshow zavítá do Jindřichova Hradce. V pátek 29. a v sobotu 30. července návštěvníky, kteří zavítají do Husových sadů v centru Hradce, čeká bohatý sportovní a kulturní program, který bude vyšperkován castingem do chystaného velkofilmu Petra Jákla.

Během dvoudenní akce si každý najde to své. V pátek 29. července od 10 hodin se návštěvníci mohou těšit na pořádnou porci olympijských i neolympijských sportů. K dispozici bude více než deset disciplín, v nichž si zájemci budou moci vyzkoušet svou rychlost, výbušnost, sílu, hbitost a další sportovní dovednosti. Zasoutěží si v kopu na přesnost a rychlost, ve skoku vysokém, ve vrhu koulí a tak dále. Chybět nebude také oblíbený orientační sprint s elektronickými „check pointy“, golfové chipování a puttování nebo nejrůznější typy trenažerů. Program v sobotu začíná od 9 hodin a nabídne soutěže v rámci projektu Sazka Olympijský víceboj, ragby, judo a další populární sporty. Z těch nejlepších soutěžících v jednotlivých věkových kategoriích ambasadoři Sazka Olympijského víceboje vyberou sportovní hvězdu.   

Sobotní program navíc nabídne opravdovou lahůdku pro potenciální herce. Režisér Petr Jákl totiž hledá do svého nového historického velkofilmu Jan Žižka bojovníky. Jde o výjimečnou příležitost pro každého, kdo je sportovně zdatný, má již nějaké zkušenosti z oblasti bojových sportů, umí jezdit na koni nebo šermovat. Filmový štáb hledá muže i ženy všech věkových kategorií a také malé děti a mladistvé.

Pro ty nejmenší budou oba dny k dispozici nafukovací atrakce, klauniáda či nejrůznější sportovní soutěže o ceny. Na své si přijdou i milovníci kultury. V pátek je čeká brazilská hudba a vystoupení kapely Yamaband, v sobotu zase rytmy brazilské samby v podání latinskoamerické kapely Carisma.    

Cílem „olympijské“ roadshow, kterou organizuje Jihočeský kraj společně s Českým olympijským výborem, je podpora sportu a aktivního životního stylu v Jihočeském kraji. Akce je určena pro širokou veřejnost, ale cílí hlavně na žáky základních a středních škol. Vstup je stejně jako na všechny předešlé zastávky roadshow zdarma.     

Hlavními reklamními partnery roadshow Jižní Čechy olympijské jsou jihočeské strojírenské společnosti ZVVZ a. s. a Jihostroj a. s.

Tisková zpráva

Štítky olympijské hry, Jindřichův Hradec, velkofilm, Jihočeský kraj, Petr Jákl, casting, sport, České Budějovice, Tábor, Písek, Strakonice, Hluboké

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Olympijská roadshow v Jindřichově Hradci nabídne casting k historickému velkofilmu  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.