Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Dynamo hostí páté Ústí nad Labem, trenéři volají po lepším pohybu

Více jak měsíc se fotbalisté SK Dynamo České Budějovice nepředstavili na Střeleckém ostrově před vlastním publikem. Tehdy se rozešli v krajském derby smírně s Táborskem. Za další dva zápasy však získali pouze jeden bod a jako bývalý účastník nejvyšší soutěže jsou až na devátém místě tabulky. Nakopnout motory a rozjet se vzhůru chtějí už zítra, kdy budou hostit hráče Ústí nad Labem. Jenže pozor, právě fotbalisté Ústí za sebou mají úspěšný týden, v MOL Cupu vyřadili pražskou Slavii 4:2. Pro družinu Františka Cipra tak bude cesta za třemi body velmi trnitá.

SK Dynamo České Budějovice - FK Ústí nad Labem, pátek 25. srpna od 18:00

Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžete vyhrát šest vstupenek, které si mezi sebe rozdělí tři čtenáři rovným dílem. Každý tedy dostane dva lupeny. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do páteční 12. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Poslední domácí zápas s Ústím skončil 0:2. Správně je tedy odpověď B. Dvě volné vstupenky na dnešní utkání vyhráli čtenáři Petr Martinec, Tomáš Turčan a Václav Dědek. Blahopřejeme!

Štítky soutěž, FK Ústí nad Labem, SK Dynamo České Budějovice, SK Slavia Praha, MOL Cup, František Cipro, okres Tábor, Střelecký ostrov, Václav Dědek, Petr Martinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Dynamo hostí páté Ústí nad Labem, trenéři volají po lepším pohybu  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.