Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

SOUTĚŽ: Začněte na sobě makat. Zkuste silový trénink v Performance Power Center

Projekt Performance Power Center České Budějovice se rozhodli tři trenéři rozjet před půl rokem, po několika neúspěšných koketováních s místními fitcentry, kde si nemohli odcvičit tréninky, které potřebovali. Jedná se o silový trénink, trénink silové vytrvalosti a silové gymnastiky. Jejich snahou je dávat lidem neustále motivaci do cvičení.

Proč? Protože většinou nastává tento scénář: Muž nebo žena začnou navštěvovat fitcentrum, ale po několika týdnech (v extrémních případech měsících) cvičení na dlouhou dobu opustí, aby se po čase mohli zase do fitcentra vrátit a začít znovu od začátku. To v Performance Power Center České Budějovice nechtějí, proto nenabízí jednorázové vstupy, ale pouze členství a mají, kromě jiného, připravené soutěže, které budou mapovat pokrok členů a nutit je se neustále zlepšovat.


K motivaci bude také sloužit speciální vybavení, které jinde téměř nenajdete! Zmínil lze například pětatřicet metrů dlouhou dráhu s umělou trávou, která bude sloužit na atletickou průpravu, zahřátí a tlačení prowleru (tažných saní), dále pneumatiky (velké i malé), tlusté osy, dámské osy, obří konstrukce s hrazdami a gymnastickými kruhy, silové klece, řetězy, bumper kotouče (pogumované) a mnoho dalšího.
 Pro více informací navštivte webové stránky www.ppcentercb.cz.

Budějcká Drbna si ve spolupráci s Performance Power Center České Budějovice připravila soutěž o roční, půlroční a čtvrtletní členství. Stačí jen správně odpovědět na následující otázku a doufat, že se na vás usměje štěstí. 

Výhercům budou ceny předány na slavnostním otevření Performance Power Center České Budějovice, které se uskuteční 29. srpna na adrese Karolíny Světlé 540/6, České Budějovice - v areálu naproti Ternu.
 Zde bude možné podepsat členství za stále zvýhodněnou cenu!

Soutěž o členství

Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžou tři čtenáři vyhrát členství (jedno roční, jedno půlroční a jedno čtvrtletní) v Performance Power Center České Budějovice. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do pátku 28. srpna následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Než přistoupíte k vyplňování soutěžních otázek, je první podmínkou účasti v soutěži, stát se fanouškem Performance Power Center. Klikněte na následující „To se mi líbí“.

 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

V Performance Power Center je 1963 kilogramů závaží. Správně je tedy odpověď C.

Roční členství vyhrála Jaroslava Kaňková, půlroční Zdeňka Formánková a čtvrtletní Michal Rokůsek. Blahopřejeme!

Štítky trénink, soutěž, České Budějovice, Drbna.cz, Karolina Světlá

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Začněte na sobě makat. Zkuste silový trénink v Performance Power Center  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.