Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Princezna vesmírného popu přiletí v úterý do Café Klubu Slavie

Hvězdu světového formátu uvidíte již příští úterý v budějckém Café Klubu Slavie. Dorazí totiž princezna až z dalekého Nového Zélandu! Nevěříte? Měli byste. Se svou experimentální „space pop“ muzikou přijede oblíbená Princess Chelsea, která už krajskou metropoli dobře zná.

Celým jménem Chelsea Nikkel pochází z Aucklandu. Výstřední zpěvačka patří k průkopnicím žánru, kde se mísí elektronická hudba s tou klasickou. Největší zlom v její kariéře přišel se singlem The Cigarette Duet, který zveřejnila v roce 2011 a stal se hodně oblíbeným. Momentálně má na kanálu YouTube téměř 21 milionů zhlédnutí.

Jde o opravdu specifickou muziku, která leckterého posluchače pohladí na duši. Současným životním trendem je uspěchanost, to však s písněmi Princess Chelsea rozhodně nezažijete. Melodické tóny dopřejí spoustu klidu a zároveň nabíjí novou energií. Možná se zdá, že je to nemožné, ale její úterní koncert o tom přesvědčí.

Přesto texty ničím zvláštním nevyčnívají. Chelsea zpívá o svém životě obyčejné holky z obyčejného a poměrně nudného města. Nové písně z alba The Great Cybernetic Depression podle jejích vlastních slov nabízejí pohled do společnosti v těžkém úpadku, kam ji přivedla posedlost technologiemi. A to prý bude v blízké budoucnosti.

Koncert v Café Klubu Slavie odstartuje v úterý 19. května od 20 hodin a lístky jsou stále v prodeji.

Soutěž o vstupenky

Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžou dva čtenáři vyhrát po dvou lístcích na koncert Princess Chelsea. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do úterní 12. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Princess Chelsea začala se svou hudební kariérou v roce 2009. Správně je odpověď C.

Dvě volné vstupenky vyhráli čtenáři David Lidinský a Pavlína Brožová. Blahopřejeme!

Štítky Chelsea FC, soutěž, Nový Zéland, YouTube, Auckland, Drbna.cz, koncert

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Princezna vesmírného popu přiletí v úterý do Café Klubu Slavie  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.