Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Phil Rudd, vynikající bubeník a dlouholetý člen kapely AC/DC, míří do Budějc

Světově uznávaný bubeník Phil Rudd se svoji kapelou dorazí ve čtvrtek 28. září do Českých Budějovic, kde od 20:00 hodin zahraje v kulturním domě Gerbera. Jako hosté se na pódiu objeví kapely Kreyson Memorial a Blue Rocket. 

Australan, označovaný jako duše a srdce kapely AC/DC přijede do Českých Budějovicích v rámci svého evropského turné. Phil Rudd zahraje se svou partou Phil Rudd Band naživo proslulé hity v kombinaci se svou vlastní tvorbou, což slibuje zcela unikátní zážitek. Můžeme se těšit nejen na hity z jeho staré tvorby, ale i na novinky. Phil Rudd Band slibuje skvělé pecky ve více než sedmdesátiminutovém vystoupení. 

Výjimečnou příležitost možná naposledy vidět naživo na jihu Čech dlouholetého člena kapely AC/DC Phila Rudda bude mít také několik čtenářů Budějcké Drbny. 

Soutěž o vstupenky na Phila Rudda (28. září - 20:00)

Pět čtenářů Budějcké Drbny může vyhrát po dvou vstupenkách na koncert Phila Rudda. Stačí pouze prostřednictvím formuláře do středy 20. září do 16:00 zodpovědět následující soutěžní otázku a čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.  

Soutěž škončila!

Bubeník Phil Rudd se narodil v Austrálii. Správně byla odpověď A. Po dvou vstupenkách na koncert Philla Ruda, který se uskuteční ve čtvrtek 28. září v budějcké Gerbeře, vyhráli: Vladislav Koplík, Aleš Jelínek, Vladimír Jakš, Radmila Mihalíková a Hana Bolečková. Blahopřejeme!

Štítky Phil Rudd, bubeník, turné, Gerbera, hudební skupina, soutěž, České Budějovice, AC/DC, vstupenka, Drbna.cz, kulturní dům, Česko, Austrálie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Phil Rudd, vynikající bubeník a dlouholetý člen kapely AC/DC, míří do Budějc  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.