Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SOUTĚŽ: Třeboňský vodník Čochtan bude vyprávět v Metropolu

Legendární muzikál Jiřího Voskovce a Jana Wericha Divotvorný hrnec v úpravě nejslavnějšího českého představitele vodníků Josefa Dvořáka. To je vystoupení Čochtan vypravuje. V komediálním příběhu, zasazeném do pomyslného jihoamerického státu Missitucky, hraje vlastně hlavní roli hrnec plný zlata. Jihočech Josef Maršálek jej před odchodem z domova ukradne třeboňskému vodníkovi Čochtanovi v naivní víře, že díky němu v Americe snadno zbohatne a své jediné dceři Káče tak zajistí bezstarostný život. A protože zmíněný hrnec má navíc kouzelnou moc splnit tři přání, není tu nouze o překvapivé dramatické zápletky.

Soutěž o vstupenky na představení Čochtan vypravuje (14. 6. – 19:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na divadelní představení Čochtan vypravuje. K účasti stačí prostřednictvím formuláře do úterý 13. června do 18. hodiny zodpovědět následující otázku a pak už jen čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.   

SOUTĚŽ SKONČILA!

Dcera Josefa Maršálka se jmenuje Káča. Správně byla odpověď C. Po dvou vstupenkách na představení Čochtan vypravuje vyhráli Antonín Kazil a Alena Fenclová. Blahopřejeme! 
 

Foto josefdvorak.cz

Štítky soutěž, Dům kultury Metropol, vstupenka, Josef Maršálek, Jan Werich, Jiří Voskovec, Josef Dvořák, Divotvorný hrnec, Amerika, hrnec, Drbna.cz, představení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Třeboňský vodník Čochtan bude vyprávět v Metropolu  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.