Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Cidery zaplaví náplavku na Smíchově. Bude tam největší zkvašená slavnost roku

PR článek

Cider frčí. Obliba tohoto nápoje vyráběného ze zkvašeného ovoce v Česku rok od roku prudce stoupá a stejně tak příbývá i počet malých i větších moštáren, které cider vyrábí. Téměř stovku druhů ciderů budou moci ochutnat návštěvníci druhého ročníku Slavnost cideru, která se uskuteční od 16. do 18. června na Smíchovské náplavce v Praze. Bude to největší zkvašená akce roku.

Kromě již tradičních a na českém trhu zaběhnutých značek cideru se tak festivaloví návštěvníci mouhou těšit na nové výrobce a značky z celé České republiky. Na své si však přijdou i milovníci ciderů ze zahraničí jakou jsou oblíbený Aspall nebo Val de Rance nebo zatím ne příliš známé značky ze Slovenska. 

„Ať už cideroví fajnšmekři nebo lidé, kteří cider skoro neznají. Věříme, že na Slavnosti si to své najde každý. A ikdyž nemáme program přímo pro děti, hned nad náplavkou je velké dětské hřiště, takže akce je určitě vhodná i pro rodiny s dětmi. Nakonec i ony si budou moci vybrat ze široké nabídky jablečných moštíků nebo limonád,“ říká Jan Bičák z Asociace řemeslného cideru, která akci pořádá.

Aby v parných červnových dnech nedocházelo k alkoholovému opojení příliš rychle, doplní širokou nabídku ciderů i dostatečný počet stánků s kvalitním jídlem a dalšími pochutinami k zakousnutí a osvěžení. Hlavní poděkování patří naším partnerům Devcraft, Vybaveníproakce.cz, Somersby, Strongbow, Rémy Cointreau, Kingswood, Radio1, Woox, Luxury Fresh,TV Mňam, Molotow Praha, Incider Bar, bez, kterých bychom Slavnost cideru neuskutečnili a ministerstvu zemedělství pod záštitou ministra zemědělství Mariana Jurečky.

Vstupné na největší oslavu cideru v České republice je symbolických 50 korun přímo na místě nebo v akci 1+1 zdarma v předprodeji. Vstupenky si zájemci mohou zakoupit také na následujících místech: Molotow Praha, Plynární 33, Praha 7; Woox, Rašínovo nábřeží 54, Praha 2; Incider Bar, Krymská 26, Praha 10; Kavárna/Bar Zkušební provoz, Králodvorská 664/11, Praha 1; Dobrý cider - Podskalská 18, Praha 1; Centrála - Jateční 39, Praha 7 a také prostřednictvím české aplikace CoolTicket.

Více informací lze získat na Facebooku Slavnost cideru 2017, ale úplně nejvíc se dozvíte na webových stránkách Slavnost cideru.

Soutěž o vstupenky na Slavnost cideru  (16. až 18. června)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může několik čtenářů/čtenářek vyhrát dvě vstupenky na červnovou třídenní Slavnost cideru, která se uskuteční na Smíchovské náplavce v Praze. K účasti stačí prostřednictvím formuláře do neděle 11. června do 20. hodiny zodpovědět následující otázky a pak už jen čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.    

SOUTĚŽ SKONČILA!

Vstupenky na Slavnost cideru vyhráli Jakub Vaněk, Lucie Frantová, Tomáš Tröster, Stanislav Veverka, Michal Bousil, Jan Štola a Lucie Vostalová.

Štítky cider, náplavka, slavnost, ovoce, Praha, Smíchov, Česko, Slovensko, Rémy Cointreau, Marian Jurečka, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Cidery zaplaví náplavku na Smíchově. Bude tam největší zkvašená slavnost roku  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.