Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

SOUTĚŽ: Dejte pod stromeček ideální dárek pro zdraví – členství do fitcentra! Nebo si o něj zahrajte

Většina z nás to dobře zná... Dá si novoroční předsevzetí, které, světe, div se, končí možná dříve, než začalo. Co kdyby to jednou opravdu vyšlo? Co kdybyste byli schopni dostát svému předsevzetí a do puntíku jej splnit? Tento rok dostanete možnost zlepšit své zdraví a postavu v Performance Power Center České Budějovice!

Zapomeňte však na balanční podložky, rotopedy a trampolíny! V tréninkovém centru se můžete těšit na tej nejefektivnější trénink, který byl kdy vytvořen, ať už se jedná o přeměnu postavy, zlepšení zdraví, shazování tuku nebo zlepšení sportovního výkonu. Za dobu své existence vyprodukovalo centrum řadu skvělých transformací těla, právě proto návštěvnost a poptávka stále roste.

Svůj azyl pro sportovní přípravu tu našlo již několik desítek sportovních klubů, včetně prvoligových hokejistů ČEZ Motor České Budějovice, fotbalistů SK Dynamo České Budějovice a jeho mládežnické celky, rugby klub, američtí fotbalisté Budweis Hellboys a řada sportovních osobností, které můžete vidět v televizi, protože hrají zahraniční soutěže.

Můžete si myslet, že silový trénink není pro začátečníky a ženy, v tom případě jste ale na velkém omylu! Právě tyto skupiny budou z tréninku těžit nejvíce! Z tohoto důvodu jsou zde připraveny skupinové lekce pouze pro ženy a pro úplné začátečníky. Vybrat si však lze ze širší nabídky: kromě zmiňovaných lekcí můžete navštívit například lekci kardio, silovou vytrvalost, tabatu nebo základní cviky. Je obvyklým scénářem, že ten, pro koho jsou již lekce málo, začne chodit cvičit sám, nebo s osobním trenérem.

„Skupinové lekce jsou skvělý způsob, jak se dostat k novému druhu tréninku. Dosáhnete zlepšení zdraví a postavy za krátký čas. Ovšem pokud chcete dosáhnout nejlepších a i nejrychlejších výsledků, doporučuji tréninky s osobním trenérem,“ říká Dominik Kodras, jeden z majitelů Performance Power Center.

V centru si můžete vybrat z několika zvýhodněných druhů členství, není však problém přijít ani na jednorázový vstup!

Vánoční akce

Protože jsou Vánoce již za rohem, nabízí Performance Power Center speciální akci: tříměsíční členství do centra za speciální cenu – 790 korun za měsíc. V ceně jsou zahrnuty všechny skupinové lekce i open gym (cvič, kdy chceš).
Akce je omezena pouze pro prvních třicet osob a využijete ji vyplněním formuláře nebo zavoláním na telefonní číslo 778 762 270.

Pokud ještě nemáte dárek pod stromeček, můžete si vybrat z několika dárkových poukazů:

  • tříměsíční členství: 2600 korun (místo obvyklých 3270 korun)
  • půlroční členství: 4800 korun (místo obvyklých 5940 korun)
  • roční členství: 8800 korun (místo obvyklých 10680 korun)
  • 10 lekcí: 1190 korun (místo obvyklých 1500 korun)
  • 20 lekcí: 2090 korun (místo obvyklých 3000 korun)
  • 30 lekcí: 2890 korun (místo obvyklých 4500 korun)

Soutěž o členství

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může vyhrát jeden čtenář tříměsíční členství v Performance Power Center České Budějovice a dva čtenáři po deseti volných vstupech. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do neděle 25. prosince následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Než přistoupíte k vyplňování soutěžních otázek, je první podmínkou účasti v soutěži, stát se fanouškem Performance Power Center. Klikněte na následující „To se mi líbí“.

 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

V čem se liší Performance Power Center České Budějovice od ostatních fitness center?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky soutěž, zdraví, trénink, České Budějovice, Madeta Motor České Budějovice, SK Dynamo České Budějovice, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Dejte pod stromeček ideální dárek pro zdraví – členství do fitcentra! Nebo si o něj zahrajte  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.