Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Na fotbal i volejbal zadarmo

Fotbalové Dynamo a volejbalový Jihostroj pro své fanoušky připravili společnou akci. Příznivci, kteří navštíví ve čtvrtek fotbalové utkání s Viktorií Žižkov, budou moci vyrazit v pátek na volejbal s Benátkami nad Jizerou zdarma. Kluby tím potvrzují vzájemnou spolupráci a dlouhodobě dobré vztahy.

Podobnou akci SK Dynamo v minulosti připravilo také s hokejovým Motorem. Nynější spolupráci s Jihostrojem manažer volejbalistů Stanislav Pochop vítá. „Všichni tři českobudějovické kluby se snažíme spolupracovat, jsme z jednoho města a máme tak prostě k sobě blízko," uvádí Stanislav Pochop.

Fotbalisté Dynama čtvrtečním utkáním uzavřou na domácím hřišti podařený podzim. Černobílí zatím před vlastními fanoušky vyhráli všech šest utkání. Generální manažer Martin Vozábal by si přál úspěšnou sérii prodloužit. „Věříme, že si fandové utkání hlavně užijí. Jsme rádi, že díky spolupráci s Jihostrojem jim můžeme nabídnout další výhodu v podobě vstupu na volejbal zdarma," říká Martin Vozábal.

Volejbalistům Jihostroje se letos v domácím prostředí zatím také daří. Jihočeši na vlastní palubovce odehráli dva zápasy. Příbram i Ústí nad Labem porazili shodně 3:0. „Budeme rádi, když se k našim stálým příznivcům přidají i fandové Dynama a společně nás podpoří proti Benátkám," věří Stanislav Pochop.

Princip vstupu z fotbalu na volejbal zdarma je jednoduchý. Na vchodech sportovní haly se v pátek stačí prokázat vstupenkou ze čtvrtečního fotbalového utkání Dynama s Viktorií Žižkov či permanentní kartou na celou sezonu.

Utkání Dynama s Viktorií Žižkov ve čtvrtek začíná na Střeleckém ostrově v 17 hodin. Českobudějovický Jihostroj pak Benátky nad Jizerou v pátek přivítá od 18 hodin.

A pokud se vám nechce platit vůbec, odpovězte do zítřejších 11 hodin správně na soutěžní otázku. Tři vylosovaní získají po dvou vstupenkách na Dynamo, který budou moci využít i vpátek na volejbal. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 

SOUTĚŽ SKONČILA

Viktoria Žižkov hrála naposledy českou nejvyšší soutěž v sezoně 2011/2012. Správně je tedy odpověď A.

Dvě volné vstupenky na dnešní utkání vyhráli čtenáři Petr Martinec, Hana Buzková a Miroslav Petrásek. Blahopřejeme!

Tisková zpráva

Štítky volejbal, fotbal, soutěž, SK Dynamo České Budějovice, FK Viktoria Žižkov, VK Jihostroj České Budějovice, Benátky nad Jizerou, Martin Vozábal, 1. FK Příbram, FK Ústí nad Labem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Na fotbal i volejbal zadarmo  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.