Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

SOUTĚŽ: Jak rozzářit interiér vašeho bytu? Nádherným fotoplátnem od Keltu!

Reklamní společnost Kelt - To je už více než 20 let sázka na kvalitu. Ostatně celá řada lukrativních zakázek mluví za všechno. Firma, kterou vlastní Martin Hájek, mimochodem stříbrný Živnostník roku 2016 Jihočeského kraje, ale nezapomíná ani na obyčejné lidi. Ti si v nedávné době zamilovali hlavně fotoplátna, o které je stále větší zájem. A právě fotoplátna od Keltu můžete vyhrát v naší soutěži, kterou naleznete pod článkem.

„Fotoplátna jsme začali dělat jako dárky pro naše klienty. Polepili jsme jim auto a jako dárek za projevenou důvěru jsme jim dali fotoplátno. Postupně začal být o tuto službu takový zájem, že jsme jí rozšířili naše portfolio,“ říká Martin Hájek a dodává, že fotoplátna jsou dneska moderní. „Jsou jednoduchá, rám není vidět, takže při pohledu nic neruší. V dnešní době je v oblibě jednoduchý nábytek, takže to k sobě hezky sedí.“

Zajímavostí je, že i fotoplátnům se nevyhýbají trendy. „Aktuálně začínají být oblíbené intimní fotografie. Manželky dají plátno se svou fotografií manželům jako dárek. Ženské se zkrátka přestávají stydět a důvěřují nám, že nebudeme jejich podklady nijak dál šířit nebo zneužívat, což je samozřejmé,“ zdůrazňuje Martin Hájek.

Objednávka fotoplátna je snadná. Stačí navštívit web www.kelt-reklama.cz a vyplnit objednací formulář. Máte obavy, že vaše fotografie není dostatečně kvalitní? Profesionální grafici Keltu vám ji upraví. To vše v ceně plátna, pokud nechcete vyloženě nadstandard. „Pro nás je to deset minut práce a ty přece nikomu nebudu účtovat,“ dodává Martin Hájek s úsměvem.

Cenově se jedná o dostupnou službu. Plátna můžete pořídit už od 500 korun (bez DPH).

21 let na trhu

Kelt funguje už 21 let. A stále roste. „Po technologické stránce máme studio vybavené na vysoké úrovni. Mám radost, že máme stále úspěch,“ říká Martin Hájek. Že dělá svou práci dobře, dokazuje i jeho velký úspěch v soutěži Živnostník roku 2016. Druhé místo za jižní Čechy je skutečně významnou vizitkou. „Je to pro mě odměna a satisfakce za léta dřiny. Moc si tohoto úspěchu vážím! Jedním dechem ale musím dodat, že bez skvělého týmu, na který se mohu spolehnout, bych takových výsledků nedosáhl. Kolegům patří velké díky!“

Kelt dělá jak rozsáhlé reklamní kampaně, grafické návrhy, tak i polepy aut, které jsou v posledních letech také velmi oblíbené.

A nyní ke slíbené soutěži… Tři čtenáři, kteří správně odpoví na následující otázku a budou mít štěstí ve slosování, získají fotoplátno. První místo – fotoplátno o velikost 1 x 1 m, druhé místo – fotoplátno o velikosti 80 x 60 cm, třetí místo 60 x 40 cm. Soutěž bude probíhat do pondělí 14. 11. do 12:00.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 

SOUTĚŽ SKONČILA

Hluboká nad Vltavou je sídlem reklamní společnosti Kelt.

Fotoplátna získali Radmila Petroušková (1 x 1 m), Zbyněk Moulis (80 x 60 cm) a Radek Rychetský (60 x 40 cm). Blahopřejeme!

Štítky soutěž, Keltové, Martin Hájek, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Jak rozzářit interiér vašeho bytu? Nádherným fotoplátnem od Keltu!  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.