Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Zpěvák Jakub Děkan přijede s Martinem Krausem a jejich road show do Budějc

Show plnou zajímavých historek a příběhů uvidí 15. října Stage club&restaurant v Budějcích. Dorazí sem v rámci své road show bývalý zpěvák kapely ATMO music Jakub Děkan. Společně s ním se na prknech představí moderátor M. K. Show Martin Kraus, který si do své talk show s charitativním podtextem zve slavné hosty.

Jakuba Děkana jistě všichni znají. Jeho největšími hity jsou například Andělé nebo Ráno. Aktuálním singlem je pak Chtěl jsem tím říct, na kterém Jakub Děkan spolupracoval s kapelou Rybičky 48 a zpěvákem Pekařem. V jeden čas také spolumoderoval s Martinem M.K. Show a momentálně se opět spojili, a to jako doprovodná kapela Jakub Děkan & Band, kterou si sám vytvořil.

Martin Kraus jako moderátor M. K. Show a Jakub Děkan spolupracují již delší dobu. Charitativní a zábavná talk show běží již 2,5 roku a během této doby do ní zavítali hosté jako Michal Malátný, Saša Rašilov, Ruda z Ostravy, Martin Dejdar, Martina Pártlová, Marpo, Kazma, Lukáš Langmajer, Matěj Ruppert, ATMO music, Radek Bakalář a další. Speciálním hostem road show bude v Budějcích šéfredaktor Budějcké Drbny Lukáš Dvořák.

Za dobu existence M. K. Show se již povedlo přispět dvaceti subjektům celkovou částkou přes 100 tisíc korun. Šlo především o onkologicky nemocné a hendikepované děti, různé nadace a sdružení. „Je super, že můžeme bavit diváky, ale pak je tady ta další část, ta nejdůležitější a to, že tím i přispíváme, pomáháme, tam, kde je to potřebné. Člověk si uvědomí, co je opravdu důležité,“ říká Martin Kraus.

Kdo se rád dívá nejenom na české, ale i zahraniční talk show, rozhodně by neměl 15. října v 15:30 ve Stage club&restaurant chybět. Zažijte show plnou zajímavých témat ze života Jakuba Děkana a Martina Krause, společné historky, diskuzi s diváky a na závěr akustický set v podání Jakuba Děkana a kytaristy Tomáše Bubáka. Lístky jsou už nyní v předprodeji za 100 korun ve Stage club&restaurant (tel.: 776 537 748), nebo před akcí na místě za 120 korun.

Soutěž o vstupenky na road show Jakuba Děkana (15. 10. - 19:30)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na road show Jakuba Děkana. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do středeční 10. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Jaká je přezdívka Jakuba Děkana?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky Jakub Děkan, Martin Kraus, České Budějovice, hudební skupina, soutěž, Rybičky 48, Michal Malátný, Saša Rašilov mladší, Drbna.cz, Martin Dejdar, Martina Pártlová, Lukáš Dvořák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Zpěvák Jakub Děkan přijede s Martinem Krausem a jejich road show do Budějc  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.