Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Ikonická značka HOLLISTER nově v prodejně molo_08

PR článek

Zařazení přední americké lifestylové značky HOLLISTER do sortimentu kamenné prodejny molo_08 v Českých Budějovicích je jednou z hlavních událostí roku 2016. Oblečení této ikonické značky se až dosud dalo v České republice koupit jenom v internetových obchodech, zboží z aktuálních kolekcí už vůbec nikde.

Značka Hollister je inspirovaná slunnou Kalifornií, surfováním a duší Tichého oceánu. Charakterizuje ji pestrost a pohodový životní styl obyvatel západního pobřeží USA. Člověk, který má na sobě oblečení značky Hollister, se cítí svobodně a bezstarostně. V prodejně molo_08 nyní najdete novou kolekci oblečení Hollister pro jaro a léto 2016. Na své si přijdou ženy i muži.

Molo_08 je největší multibrandovou prodejnou se značkovou módou v jižních Čechách. Najdete zde oblečení legendárních značek jako Tommy Hilfiger, Replay, Guess, Calvin Klein, Gant, Tom Tailor a dalších. Molo_08 není jako jiné prodejny, kde se sortiment obměňuje vždy pouze jednou za sezonu, protože zde je zboží doplňováno pravidelně každý týden. Doporučujeme tedy sledovat facebookové stránky, kde jsou denně přidávány informace o novém zboží. Věrné svému sloganu „velké značky - malé ceny“ nabízí molo_08 atraktivní ceny každému zákazníkovi a navíc věrnostní slevy až 10 % držitelům zákaznických karet. Novinkou v prodejně molo_08 je průběžný výprodej se slevou až 80 %.

Molo_08 najdete v Českých Budějovicích u Globusu naproti Asku, otevřeno má každý den od 10:00 do 19:00.

Soutěž o poukázky na nákup v MOLO 08!

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou tři čtenáři vyhrát jednu poukázku v hodnotě 2000 korun, jednu v hodnotě 1000 korun a jednu v hodnotě 500 korun na nákup v MOLO 08. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do středy 15. 6. následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

SOUTĚŽ SKONČILA

Hollister má ve svém logu racka. Správná odpověď tak byla A.

Poukázku na nákup v hodnotě 2000 korun získala Helena Studená, poukázku na nákup v hodnotě 1000 korun Karolína Rodová a poukázku na nákup v hodnotě 500 korun Kateřina Burianová. Blahopřejeme!

Štítky Hollister, soutěž, oblečení, České Budějovice, Česko, USA, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Kalifornie, Tichý oceán

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Ikonická značka HOLLISTER nově v prodejně molo_08  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.