Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vertex Fitness otevře první samostatné H.E.A.T. centrum v Českých Budějovicích

PR článek

Láká vás změnit životní styl a začít něco dělat se svým tělem? Bojíte se však, že jako začátečník budete všude pro smích a nebudete zvládat nastolené tempo ve skupinových lekcích? To už není potřeba! Nyní se nejenom pro vás otevírá v Českých Budějovicích nové H.E.A.T. centrum, kde se zcela jistě prosadíte. Od 12. května vyzkoušejte Vertex Fitness na Rudolfovské třídě, přesně mezi Madetou a Penny Marketem!

Co je vlastně H.E.A.T. program, že na něj mohou chodit úplně všichni? Jde o cvičení na mechanických pásech, které se pohání vlastní silou. Vychází z chůze a simuluje vysokohorskou turistiku. Sklon pásu je až čtyřicet stupňů. Aerobní aktivita s vysokým energetickým výdejem je vhodná pro snižování nadváhy a spalování tuků.

Výhodou H.E.A.T. programu je volba náročnosti. Pokud jste úplný začátečník, můžete si nastavil lehčí „cestu na vrchol“ než zkušenější jedinec. Sejít se tak na lekci mohou pokročilí chodci s těmi, kteří vysokohorské turistice propadli vůbec poprvé. Proto také H.E.A.T. program vznikl - pro přenesení vysokohorské turistiky dovnitř budovy.

Od čtvrtka, kdy se Vertex Fitness otevře, do neděle máte možnost si na Dnech otevřených dveří vyzkoušet lekci H.E.A.T. programu zcela zdarma. Stačí si jen rezervovat čas na webových stránkách Vertex Fitness. Zde rovněž najdete ceník služeb, který začne platit od 16. května. Vstupy si však budete moci zakoupit už dopředu na Dni otevřených dveří. Ve Vertex Fitness se navíc nemusíte bát členství vázaného smlouvou.

Na lekcích H.E.A.T. programu ve Vertex Fitness se na vás budou těšit hned tři instruktorky, které vám vše rády ochotně vysvětlí. A když se vám cvičení zalíbí, můžete si rovnou zakoupit zvýhodněnou permanentku na letní měsíce červenec a srpen. Za neomezené vstupy dáte pouhých 1300 korun. Proto si s sebou vezměte sportovní oblečení, pohodlnou obuv, ručník, pití a s dobrou náladou se vydejte už ve čtvrtek do Vertex Fitness na Rudolfovské třídě!

Soutěž o letní permanentku do Vertex Fitness

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář vyhrát letní permanentku (neomezené vstupy v červenci a srpnu) do Vertex Fitness. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do pondělí 16. května následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Ve Vertex Fitness předcvičuje Dominika Košťálová.

Letní permanentku získala Lenka Kuttnerová. Blahopřejeme!

Štítky soutěž, České Budějovice, Penny Market, Madeta, turismus, Dominika Košťálová, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vertex Fitness otevře první samostatné H.E.A.T. centrum v Českých Budějovicích  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.