Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Zapomeňte na novoroční předsevzetí. Krok vpřed uděláte v Performance Power Center

S končícím rokem přichází „tradiční“ dávání si předsevzetí. Většina jich ale končí úplně stejně - neúspěchem. Jen málokdo má vůli potřebnou k jejich splnění. Přesto ale je minimálně jedno místo, kde ji pod vedením certifikovaných trenérů najdete. Změnit svůj život můžete od nového roku v Performance Power Center!

Základem všeho je silový trénink. Nejde tedy o klasické cvičební metody většiny posiloven. Možná teď tápete, co si pod tím představit. Silový trénink má daleko větší intenzitu a náročnost. Představuje pro tělo neustálý a významný impulz, aby se na něj snažilo adaptovat, což se jednak projevuje zvyšováním výkonu a jednak změnou tělesné kompozice. Tělo má tendenci spalovat více tuk a nabírat svaly.

Jestli si teď myslíte, že jako začátečník na takový nápor nemáte, jste na omylu. Právě silový trénink je tím nejvhodnějším druhem cvičení pro úplné nováčky. Zaměříte se na svůj maximální možný výkon, a tak posunete své fyzické možnosti na vrchol. Díky tomu se naučíte pracovat s vlastním tělem a zásadně změníte vzhled své postavy. Navíc je silový trénink vhodný jak pro muže, tak i pro ženy.

V čem je tedy Performance Power Center tak odlišný? Především vás touha za zlepšením osobních výkonů bude motivovat v dalším cvičení. Během skupinových cvičení se od trenérů rovněž naučíte nové věci, a tak nikdy nepřijdete s tím, že si jdete odmakat „klasiku“. Performance Power Center navíc pravidelně pořádá pro členy nejrůznější semináře o tréninku a výživě.

V případě zakoupení ročního členství vás jeden měsíc vyjde na 990 korun. Cena obsahuje i lekce CrossTraining a silové vytrvalosti. Trenéři vám navíc sestaví vlastní cvičební plán. V případě, že si vyberete půlroční členství, měsíční částka je o stokorunu vyšší. Čtvrtletní členství se rovná 1190 korunám měsíčně. Performance Power Center si můžete vyzkoušet i bez jakýchkoliv závazků po dobu jednoho měsíce. Zaplatíte 990 korun. Jednorázový vstup pak vyjde na 150 korun - v ceně je jakákoliv skupinová lekce dle vašeho výběru, ale zájemci mohou cvičit i individuálně.

V Performance Power Center se dočkáte i nejrůznějších soutěží. Před nedávnem se zde uskutečnil první díl Ultimate League, která prověřuje všestrannost závodníků. Tuto sobotu se zde uskuteční Vánoční týmovky, kde spolu pod jednou vlajkou budou bojovat vždy dva muži a jedna žena.

Českobudějovická franšízová pobočka Performance Power Center se nachází na adrese Karolíny Světlé 540/6, naproti Ternu. Více informací naleznete na www.ppcentercb.cz, na e-mailu info@ppcentercb.cz nebo na telefonním čísle 778 762 270.

Soutěž o členství

Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžou tři čtenáři vyhrát členství (jedno půlroční, jedno čtvrtletní a jedno měsíční) v Performance Power Center České Budějovice. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do neděle 20. prosince následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Než přistoupíte k vyplňování soutěžních otázek, je první podmínkou účasti v soutěži, stát se fanouškem Performance Power Center. Klikněte na následující „To se mi líbí“.

 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Performance Power Center bylo otevřeno 1. září. 

Půlroční členství vyhrála Jana Růžičková, čtvrtletní Adolf Jána a měsíční Martina Drábková. Blahopřejeme!

Štítky soutěž, trénink, Karolina Světlá

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Zapomeňte na novoroční předsevzetí. Krok vpřed uděláte v Performance Power Center  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.