Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Na balon je teď zima, až se oteplí, vezmu spoluhráče, říká sympaťák WSM ligy Fillman

Středeční utkání s Prostějovem bylo tak trochu speciální. Postavili se totiž proti sobě loňský a letošní vítěz ankety Sympaťák WSM ligy. Na straně hostů to byl Matouš Venkrbec a na druhé straně v dresu Motoru Mitch Fillman.

Pro Mitche Fillmana začal zápas s Prostějovem velmi dobře. Ještě před úvodním buly byl totiž oficiálně korunován sympaťákem WSM ligy. „Je vždycky pěkné být nominován na takovou cenu. Neočekával jsem, že bych mohl vyhrát, ale získal jsem nějaké hlasy od fanoušků a díky jejich podpoře jsem tak ocenění získal,“ usmíval se kanadský obránce.

Své první pocity, když zjistil, že je pro cenu nominován si Fillman nepamatuje, ale radost z ocenění neskrýval. „Nepamatuji si přesně, kdy jsem se to dozvěděl, ale měl jsem z toho radost. Myslím, že mě nominovala redakce Motoru a i od nich je hezké cítit podporu. Samozřejmě každá nominace na jakékoli ocenění potěší,“ děkuje Fillman.

Jednou z výher je i let horkovzdušným balonem. Vysoký bek se na něj těší. „Ani jsem přesně nevěděl, jaká je tam cena.(smích) Teď je trochu zima na to letět balonem, ale až se trochu oteplí, tak asi vezmu pár kluků z týmu a uděláme si hezký den,“ říká Mitch Fillman.

Samotný zápas s Prostějovem už ale tolik radosti nepřinesl. Po první třetině ale vše vypadalo nadějně. Motor vedl 2:0 a zdálo se, že utkání má ve svých rukách. „První třetina byla dobrá, ale pak Prostějovští dali góly a vrátili se do hry. Myslím, že ve třetí třetině jsme je opět dostali pod tlak, ale nepovedlo se dát gól. Samozřejmě není dobré prohrávat takové zápasy, ale musíme se zvednout a příště zvítězit,“ burcuje tým Fillman.

On sám měl v prodloužení dobrou šanci na rozhodnutí, ale ztroskotal na Kantorovi. „Druhé střídání se nám se Slamákem (Filip Novák) povedlo. Měli jsme tam nějaké šance, střely… bylo by hezké rozhodnout zápas, ale bohužel se nepovedlo,“ uzavírá oblíbený obránce.

Štítky Prostějov, ocenění, Filip Novák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na balon je teď zima, až se oteplí, vezmu spoluhráče, říká sympaťák WSM ligy Fillman  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.