Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Fitness jako doma? Individuální přístup s profesionálním vedením

PR článek

Výjimečný a jedinečný přístup, mnoholeté zkušenosti a „klid na práci“. To nabízí Fitness jako doma Míry Hlaváče. Ideální místo, kam zamířit, pokud jste si dali novoroční předsevzetí. Ptali jsme se ho, co Fitness jako doma nabízí klientům.

Co si představit pod názvem Fitness jako doma?
Fitness jako doma je projekt, který vznikl v září minulého roku hlavně pro lidi vyžadující individuální přístup s profesionálním vedením. Klient je v celém fitness sám se svým trenérem! Nikdo jiný v té době do fitness nesmí, tedy má naprosté soukromí. Je to jedinečný způsob trénování, který je v běžném fitku prakticky nemožný a i v celé České republice zcela ojedinělý. Prostory i zázemí fitness jsou čisté a krásné. V ceně jedné lekce je zahrnut veškerý komfort. Nic víc prostě neplatíte.

Pro koho je určený?
Je to cvičení určené hlavně obézním ženám, ale i mužům. Tuto exkluzivitu využívají hlavně lidé, kteří se stydí chodit do veřejných fitness center nebo se nechtějí uvazovat smlouvou a platit měsíční členství ani vstupné. Pokud klient onemocní, nechce se mu chodit přes léto nebo prostě nemůže přijít – neplatí žádné storno poplatky a ani dále žádné členství. Je to cvičení bez závazků. A o to jde. Klient není ničím svazován ani omezen. Má čistou hlavu.

Jaké máte zkušenosti?
Říkat, že mě sport baví a je to můj druhý život, je asi zbytečné. To bych nedělal tuhle práci. Nejsem ale člověk, který zůstane stát na jednom místě a stagnuje. Důkazem jsou zkušenosti, které jsem získal na školeních a v praxi se svými klienty. Zároveň píši každý měsíc články do tištěné Budějcké Drbny o zdravém životním stylu (Drb style). Díky tomu všemu jsem se dozvěděl, co lidé opravdu chtějí a co jim chybí. Mnozí mne kontaktovali, zda bych je nemohl trénovat doma. Je to trend, ale sám dobře vím, že v domácích podmínkách není možné klientovi dát to, co v plně vybaveném fitness. Proto jsem spojil domácí prostředí s fitness vybavením, kde vám nebude na záda dýchat cizí člověk. Vy se tak budete citít v pohodě, což je pro vaše cíle to nejdůležitější. 

Co o Fitness jako doma říct závěrem?
Rozhodně to, co vždy tvrdím. Vyžadujte za své tvrdě nabité peníze maximum. Nespokojte se s průměrem a chtějte kvalitu. Bohužel v jiných fitness centrech potřebují jak fitka, tak i trenéři svého klienta nejlépe na dlouhé roky. Já chci to jediné – kvalitně odvedený trénink, profesionální přístup, přátelské prostředí, ale hlavně výsledky. Proto také přeji všem do nového roku hlavně pohodu a klid. O své zdraví se postaráte sami, to je pouze ve vašich rukách. A nebo v mých. (úsměv)

Více na www.fitnessjakodoma.cz.

Štítky fitness, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fitness jako doma? Individuální přístup s profesionálním vedením  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.