Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Posila Novák se těší na první zápas. Nastoupit by měl v sobotu

Obránce Filip Novák výrazně posílil defenzivu hokejistů ČEZ Motor České Budějovice. Poprvé by měl dres obléct v sobotu proti Kladnu. „Zbývají dořešit jen administrativní věci. Těším se.“

Proč jste si vybral Motor a nešel jste hrát jinam vyšší soutěž?
Měl jsem nabídky i odjinud, ale když vezmu tuto sezonu, tak jsem již byl v Pardubicích a Slovanu, takže jsem neměl ani moc chuť zase někam cestovat. Velkou roli hrálo prostředí v Budějovicích, diváci a vztahy s vedením klubu a kabinou. To všechno jsou plusové body, díky kterým jsem se rozhodl pro Motor. Velkou roli hrála i rodina.

Co víte o soutěži z pohledu herní kvality?
Mám z toho hodně velký respekt. Se spoluhráči jsem to samozřejmě probíral. Tuším, že to bude jiný hokej a jsem sám zvědavý, jak se s tím poperu. Možná bude chvíli trvat, než se na to adaptuji. Ale každopádně nic nepodceňuji a těším se.

Smlouvu máte do konce aktuální sezony?
Jsme domluvení na nějakou určitou dobu. Více bych to nechtěl rozvádět.

Před sezonou jste byl u lékařů na zákroku s kolenem. Po zdravotní stránce jste v pořádku? Do sobotního zápasu s Kladnem nastoupíte?
Jo, jo. Šlo o meniskus. Byla to spíš taková prkotina. Předpokládám, že zápas stihnu. Jde jen o administrativní věci a transfer kartu. S týmem se normálně připravuji a počítám, že v sobotu nastoupím.

Zhodnoťte vaše poslední působení ve Slovanu Bratislava.
Byl jsem tam jen měsíc a půl. Po operaci jsem byl předtím ještě v Pardubicích. Ze Slovanu přišla nabídka, kterou jsem akceptoval. Domluvil jsem se s nimi na trvání do prosincové reprezentační pauzy. Pak jsme se bavili o prodloužení smlouvy, ale nedomluvili jsme se.

Štítky Filip Novák, Kladno, Madeta Motor České Budějovice, Pardubice, Slovany, České Budějovice, Bratislava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Posila Novák se těší na první zápas. Nastoupit by měl v sobotu  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.