Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Maturantkou Roku 2017 se stala Lucie Šlezingrová z Brna

Osmý ročník celostátní soutěže krásy Maturantka Roku skončil. Jeho vítězkou se stala osmnáctiletá Lucie Šlezingrová z Brna. Sympatická blondýna nejvíce oslovila porotu během finálového večer v Alšově jihočeské galerii v Hluboké nad Vltavou.

Krásné novogotické prostory v blízkosti hlubockého zámku se ve středečních večerních hodinách ještě více rozzářily. O korunku krásy se v nich utkalo deset nejkrásnějších dívek, které v letošním roce podstoupily zkoušku dospělosti. Slavnostním finálovým večerem vyvrcholil týdenní přípravný kemp, během něhož maturantky podstupovaly zábavné i dovednostní úkoly.

Před zraky svých nejbližších, partnerů soutěže, poroty a diváků v teple domovů se dívky nejprve představily v outfitech butiku ODEVNI. Následoval křížový výslech od Johana Mádra a Ondry Havla z Fajn radia, po kterém na řadu přišla promenáda ve sportovním oblečení Dragonfly na podkres písně Eda Sheerana s choreografií taneční skupiny NG Dance Crew.

V první polovině večera doplnil akustickým vystoupením objev české hudební scény Thom Artway. Důležitou částí programu byly i vědomostní otázky 3x3 od Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích a závěrečná promenáda ve společenských šatech od známé návrhářky Petry Brzkové. Jejich představení s podkresem písně New York od Alicii Keys, kterou se skupinou Yamaband zazpívala moderátorka Katka Říhová, bylo dechberoucí.  

V tu dobu už ale v sále stoupala nervozita před samotným vyhlášením. Maturantkou Sympatie, o které rozhodovali prostřednictvím SMS hlasování samotní fanoušci, se stala Štěpánka Vaňková z Hazlova. Na třetí místo byla porotou zvolena Dominika Rozmajzlová z Příbrami, druhé místo získala pro letošní rok Aneta Nováková z Jirkova.

Sál Alšovy jihočeské galerie poté na chvíli úplně utichl, protože všichni čekali, až z úst loňské vítězky Jaroslavy Marcelové zazní jméno maturantky, která převezme její korunku krásy. Vítězství nakonec připadlo finalistce s číslem čtyři, Lucii Šlezingrové z Brna. „Je to sice klišé, ale já jsem to opravdu nečekala. Viděla jsem holky – krásné, vysoké, štíhlounké... A mezi nimi já. (smích). Výhra mě potěšila,“ komentovala krátce po vyhlášení.

Celý večer byl znovu věnován Nadačnímu fondu Pink Bubble, který se stará o náctileté onkologické pacienty. Veškerý výtěžek ze vstupného, SMS hlasování a deset procent z tržby Poetic Cocktail Baru – Žlutá ponorka, jenž se staral o občerstvení, byl nadačnímu fondu po skončení večera věnován. Za tím udělal tečku koncert kapely Eddie Stoilow.

O soutěži Maturantka Roku

Maturantka Roku je jedním z projektů společenské zodpovědnosti mediální agentury TRIMA CB. Nemá za cíl generovat zisk, ale získávat publicitu a finance pro Nadační fond Pink Bubble. Tento nadační fond se stará o náctileté onkologické pacienty. Autory soutěže jsou Martina Matoušková, Libor Matoušek a Jan Novotný.

Foto Jana Kroneislová

Štítky Brno, krása, Alšova jihočeská galerie v Hluboké nad Vltavou, soutěž, nadační fond, Hluboká nad Vltavou, oblečení, Johan Mádr, Ed Sheeran, Thom Artway, Alicia Keys, Jan Novotný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Maturantkou Roku 2017 se stala Lucie Šlezingrová z Brna  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.