Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Strašidla zaplaví tento víkend město. V sobotu se slaví Halloween

Anglosaský lidový svátek, který se slaví 31. října, tedy den před křesťanským svátkem Všech svatých, z jehož oslav se v Irsku také vyvinul, se ujal už i v českém prostředí. Příležitost, jak nechat děti pořádně vyřádit nebo se sami schovat za masku a odfrknout si od každodenních starostí, budete mít v pátek i v sobotu na různých místech v Budějcích.

Akce pro děti

Strašidelný autobus

V pátek bude jezdit po Budějcích speciálně vyzdobený Halloweenský autobus. Odpolední spoje budou určeny hlavně pro děti, večerní pak pro dospělé. Cestující, kteří do vozu nastoupí v maskách, budou průvodčími odměněni. Děti budou za nejlepší masku soutěžit o tablet. Autobus vyjede z výstupní zastávky v Žižkově ulici u Mercury centra ve 14, 15, 16 a 17 hodin. Trasa bude přes Senovážné náměstí, Strakonickou, kolem hlavního hřbitova a po Pražské zpět k nádraží. Večerní jízdy jsou naplánované na 20 a 21 hodinu.

Strašidelná zoologická zahrada

Zábavný program pro celou rodinu si připravili v sobotu od 14 do 18 hodin v ZOO Ohrada v Hluboké nad Vltavou. Na akci vás z Budějovic dopraví Halloweenský autobus. Chybět nebude zábavný program a lampionový průvod.

Lampionový průvod

K desátému výročí Baby centra Šikulka se v pátek v jeho prostorách uskuteční od 18 hodin ohňová show, přijdou i bubeníci, tanečnice a fakíři. Buřty a lampiony s sebou.

Strašidelná noc

Mateřské centrum Máj pořádá na sobotu strašidelnou noc. Možnost přespání pro děti i jejich rodiče. Na večer je nachystaná diskotéka, bude se vařit guláš, tvořit i soutěžit.

Halloween v Nových Hodějovicích

Již po třetí se v sobotu do Nových Hodějovic slétnou strašidla z dalekého okolí. Strašidelná stezka se půjde od kostela v 17 hodin. Děti si mohou vzít lampiony a masky.

Akce pro dospělé i nedospělé

Konzumovat se bude hmyz

Caffe bar Pohoda nabízí neobvyklé páteční halloweenské dovádění. Nejenže bude od 18 hodin připravené karaoke, super drinky i tematický fotokoutek, ale pojídat se budou hmyzí speciality.

Daniel Čechtický v K2

Halloweenská párty je připravena v pátek v klubu K2. Za mixážním pultem uvidíte od 21 hodin DJ Daniela Čechtického.

Halloween party

Kavárna Široko pořádá v sobotu od 16 hodin super mejdan, na kterém se bude promítat B kino, soutěžit se bude o nejlepší masky a u toho popíjet super drinky.

Mejdan ve Velbloud Music Baru

Strašidelná jízda bude na příznivce Halloweenu v sobotu čekat i ve Velbloud Music Baruů

Hospital Party

Neobvyklá obsluha vás bude čekat v sobotu ve Flek baru. Zmutovaní doktoři a sestřičky budou podávat penicilin, koktejl servírovaný v injekční stříkačce. Kdo dorazí v masce, získá zdarma drink a může soutěžit i o další ceny.

O dalších akcích si můžete přečíst v Jihočeském kalendáři! Další tipy Budějcká Drbna přivítá v diskuzi.

Autoři | Foto torange.us

Štítky maska, Halloween, České Budějovice, svátek Všech svatých, Irsko, lampion, nápoj, slavnost, svátek, Zoo Hluboká, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strašidla zaplaví tento víkend město. V sobotu se slaví Halloween  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.