Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Budete se bát... Do kin vstupuje nový gotický horor Purpurový vrch

Rádi v kině křičíte hrůzou? Drtíte ruce svého souseda a popcorn leknutím rozhazujete po celém okolí? V tom případě je čtvrtek vaším dnem. Do Cinestaru totiž vstupuje nový horor Purpurový vrch. Pokud však lekačky nevyhledáváte, ale máte rádi napětí, určitě vás potěší druhá premiéra tohoto týdne - životopisné krimi Legendy zločinu.

Purpurový vrch

Režisér Guillermo del Toro je borec, který natočil vizuální úchvatný Faunův labyrint, komiksového Hellboye či velkolepý Pacific Rim. Purpurový vrch je jeho nový projekt a nutno dodat, že hororovými fandy pořádně očekávaný, protože už trailer slibuje řádně atmosférickou jízdu plnou duchů a temnoty. Zkrátka mňamka pro všechny diváky, kteří doma neustále uctívají nosiče s Ti druzí či Ženou v černém! Od 15 let.

Legendy zločinu

Reggie a Ron byla dvojčata... A také gangsteři, kteří se zapsali do kriminální historie Velké Británie! Jejich příběh je tak fascinující, že o něm režisér Brian Helgeland natočil film s Tomem Hardym v hlavní roli. Chcete se ponořit do hlubin organizovaného zločinu? Nový biják, jehož předlohou je kniha Johna Pearsona, bude jistě skvělým průvodcem! Od 15 let.

Foto: Universal Pictures

Štítky kino, horor, Cinestar, Guillermo del Toro, Faunův labyrint, Pacific Rim: Útok na Zemi, Tom Hardy, Brian Helgeland, John Pearson, Velká Británie, Universal Studios

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budete se bát... Do kin vstupuje nový gotický horor Purpurový vrch  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.