Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Krucipüsk, Törr, Pil C, Rybářský ples i Michal Ambrož & Hudba Praha!

Na konci týdne to na jihu rozjede nejen legendární metalová kapela Krucipüsk, ale i Törr v rámci Black´n´roll Tour 2017, Pil C a Fobia Kid, a v neposlední řadě taky Michal Ambrož & Hudba Praha v rámci jejich Srdeční příběh Tour 2017..

Pátek 31. března

České Budějovice

Kazisvět – Malé divadlo – 10:00
Když člověk na svět vykročí špatnou nohou, ani ty nejlepší kecky mu nepomohou. Kam šlápl, tam otřásla se země hned, přátelé i nepřátelé říkají mu: Kazisvět. Divadelní cestopis inscenovaný s hrubkami a škrabopisem. O tom, že pár chyb ještě neznamená konec světa.

Dekkadancers na jihu – Jihočeské divadlo – 19:00
V choreografiích čtyř mladých umělců tvořících ve volném uskupení pod názvem Dekkadancers se snoubí vášeň s energií. Projekty tohoto uskupení mají divácky vstřícnou dramaturgii. Jejich hlavním působištěm je Nová scéna Národního divadla v Praze.

„Vítej jaro“ – Jihočeská filharmonie – Kostel sv. Anny – 19:30
Jarní koncert DPS Jitřenka. Sbormistr: Elvira Gadžijeva, klavírní spolupráce: Klára Žižková, Natálie Kubová, hlasová výchova: Jana Vortnerová.

XVIII. Rybářský ples – Restaurace Gerbera – Budvar Arena – Společenský sál – 20:00
Těšte se na taneční program, moderátora Milana Džubu, tématický fotokoutek, kapelu Agria Band, losování o hodnotné ceny a půlnoční překvapení.

Metal Mode + host – Velbloud Music Bar – 20:00
Depešácký pecky v metalovým hávu? Ano, v podání ostřílených muzikantů budějcké kapely Metal Mode + hosté.

Young Blood w. Houbass, PmdR (Drumbassterds.cz, Masokombinat) – Komiks klub – 21:00
Houbass (Drumbassterds.cz) je DJ a producent z Mnichova Hradiště, sídlící v Praze. PmdR (Drumbassterds.cz, Masokombinat) je rodák z Bratislavy, který hraje od roku 2013. Dále uslyšíte Active Bastards Crew DJs, Mike & Matyx, Young Blood crew DJs, ShaniX, Furious Weed, Tallar.

Törr + Anarchuz – mcFabrika – 20:00
Törr přijedou do Budějc v rámci Black´n´roll Tour 2017.

Krucipüsk – Klub Slavie – 21:00
Krucipüsk je legendární česká kapela hrající metal, thrash metal a hardcore. Jejími členy jsou Tomáš Hajíček, Jaroslav Gabriel, Jiří Zika a Vojtěch Douda.

1. narozeniny River Music Clubu: Hype Tour Pil C a Fobia Kid – River music club – 21:00
Na jaro jsme pro vás připravili absolutní bombu v podobě dvou nejvýraznějších členů Comeback Gangu: Pil C a Fobia Kid. Dále se těšte na Jägermeister komando, tombolu o ceny, Red Bull bar, Hypeman večera Poly a DJ Jonathan Fitz.

Sobota 1. dubna

České Budějovice

Kazisvět – Malé divadlo – 17:00
Když člověk na svět vykročí špatnou nohou, ani ty nejlepší kecky mu nepomohou. Kam šlápl, tam otřásla se země hned, přátelé i nepřátelé říkají mu: Kazisvět. Divadelní cestopis inscenovaný s hrubkami a škrabopisem. O tom, že pár chyb ještě neznamená konec světa.

Klimentová, Slavický, Kunovský / O tanci – Studiová scéna Na Půdě – 18:00
Beseda s Dariou Klimentovou, Lukášem Slavickým o životě s tancem i bez něj spojená s vernisáží výtavy fotografií Darii Klimentové a obrazů akademického malíře Jana Kunovského.

Kati – Jihočeské divadlo – 19:00
Druhý nejlepší kat v Anglii je v malé hospůdce v Oldhamu něco jako místní celebrita. Pivo je sice hnusné, ale čepuje ho kat! Jenže trest smrti zrušili a kdo ví, jak to půjde dál. Navíc to vypadá, že muž, kterého nedávno oběsil, byl nevinný, a pravý vrah se toulá někde poblíž. A když zmizí katova patnáctiletá dcera, začíná jít do tuhého…

Bamboocha discoteque – Café Hostel – 19:00
Poslední Bamboocha poslechovka na dlouhou dobu. DJ: Bamboocha.

Michal Ambrož & Hudba Praha – River music club – 20:00
Michal Ambrož & Hudba Praha – Srdeční příběh Tour 2017. Speciální host: Michal Pelant & band.

Sklizeň, Cocoman, Colectiv, Messenjah a další – Velbloud Music Bar – 20:00
To nejlepší z CZ dancehall/reggae music se valí do Budějc! Afterparty od EDM po dnb až do rána. Live: Cocoman, Colectiv, Messenjah.

Mustang Bluesride – Zlatá hvězda – 20:00
Rock´n´rollová a bluesová show v podání ostřílených jihočeských muzikantů.

City Freezer – Komiks klub – 21:00
Českobudějovická klubová akce City Freezer hlásí své další pokračování. Na akci se představí celá CF crew a večer se ponese ve stylech techhouse, minimal a techno. DJs: Pert, Adlet, Soukki, Body Bass.

Sound of my hood – K2 – 21:00
Gramce stále nevymřeli a na této akci to platí rozhodně. Přijďte se pohoupat na večírek naplněný elektronikou! DJ Steev & Stennly, E2rd Traumaxowski, Body Bass.

Neděle 2. dubna

České Budějovice

Šípková Růženka – Divadlo U Kapličky – 15:00
Klasická pohádka pro nejmenší diváky, kombinuje činohru, loutkové a černé divadlo. Režie: Ája Vitáčková.

Kronikáři – Jihočeské divadlo – 15:00
Víte, jak Kolumbus objevil Ameriku nebo jak vedla Johanka z Arku francouzské vojsko do boje? Co když to ale bylo trochu jinak, než jak nás to učili ve škole? Čtrnáctiletému Matyášovi zbyla po tátovi jen hromada zakázaných kronik ve sklepě a jejich vábení se prostě nedalo odolat. A tak se ztratil v dějinách. Původní rodinný muzikál o příběhu táty a syna na pozadí zběsilého kolotoče dějin. Společný projekt Malého divadla, činohry, opery a baletu JD.

Pondělí 3. dubna

České Budějovice

Frankenstein – Malé divadlo – 10:00
Horor pro děti i dospělé o šíleném vědci Viktoru Frankensteinovi, který chtěl stvořit umělého člověka. Inscenace s živým klavírním doprovodem, živým operním zpěvem, živou baletkou a loutkou v nadživotní velikosti. Inscenace vzniká za spolupráce Malého divadla, opery, baletu a orchestru Jihočeského divadla.

Příležitost dělá zloděje/ aneb Italština pro zamilované – Jihočeské divadlo – 19:00
Slibně rozjetý operní road-trip do Neapole končí v bláznivých zmatcích v momentě, kdy na dálku dohodnuté námluvy nečekaně zkomplikuje záměna zavazadel a následně i osob. Když se navrch přidají i vrtochy půvabné, nicméně temperamentní Italky, je to příslib zábavy nejen pro milovníky opery.

Autoři | Foto krucipusk.cz

Štítky Praha, Michal Ambrož, Krucipüsk, hudební skupina, Törr, České Budějovice, divadlo, Metzlův dům, Jihočeské divadlo, opera, ples, Lukáš Slavický

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Krucipüsk, Törr, Pil C, Rybářský ples i Michal Ambrož & Hudba Praha!  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.