Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

KAM NA HALLOWEEN: Nejen Budějce čeká strašidelně skvělá zábava!

Vytáhněte kostýmy a vyrazte na jednu z halloweenských párty! Nejenom Budějce jich na konci tohoto týdne čeká hned několik.

Pátek 28. října

České Budějovice

Strašidelná noc – Mateřské centrum Máj – Komunitní centrum Máj – 16:00
Strašidelná noc – dlabání dýní, strašidelné soutěže, stezka odvahy, možnost přespání s rodičem.

Strašidelná halloweenská noc – Fight & Fitness Metropol – 18:00
Strašidelné putování vypukne v pátek soutěží o nejlepší masku. Potom se pustíte do nočního dobrodružství. A v sobotu na každého čeká malé strašidelné překvapení. Vstupné: 390 korun. V ceně: večeře, snídaně, svačina, pití. S sebou si vezměte věci na spaní.

Halloween párty vol. 4 – Revolta Caffe – 19:00
Tak a je to tady znovu! Halloween již počtvrté. Tradičně se můžete těšit na párty s DJ, soutěže o drinky a hlavně o nejlepší masky (můžeme prozradit, že si letos první cenu opravdu užijete). Tak vezměte útokem ptákoviny a udělejte ze sebe příšeru, jak se patří. Tradičně vstup jen v maskách.

Halloween Párty – Stone’s Bar – 19:00
Jako každý rok nás i v tom letošním čeká klasická Stone's Halloween párty! Jak už je tradicí, můžete čekat celou noc až do rána drinky v akci. Vstup v masce je snad už samozřejmost a jako pokaždé proběhne soutěž o nejlepší masky. 1. cena retro kolo Stone's. 2. cena loď vodka-redbull. 3. cena kýbl ferrari. Speciální cena: kýbl ferrari pro nejlepší převlek páru.

Halloween dance party – DJ Maniac – Rush café bar – 20:00
Každá party je lepší, když je v maskách. Nahoďte tu svou a dorazte na strašidelný mejdan. Máme pro vás nachystanou speciální výzdobu a nedivte se, pokud vás budou místo krásných servírek obsluhovat oživlé mrtvoly. O muziku se z Karlových Varů přijede postarat živoucí Hulk, DJ Maniac. Každý kostým má drink zdarma.

Basstard Beatz – Special Halloween Edition / Dryman – Komiks – 21:00
UK Music párty: MC Joshua, Dryman, Brock, Dirty Boy – Lotty.

Hluboká nad Vltavou

Halloween Party – Relax Bali Cafe & Club – 20:00
Zajděte na tematickou Halloweenskou Party do Relax Bali! Co na vás čeká? Speciální Halloween koktejly, míchané drinky za zvýhodněné ceny, muzika, která nesmí chybět na žádné party! Kostýmy vítány.

Sobota 29. října

České Budějovice

Halloween Party – Kavkárna – 18:00
Maškarádní sranda party v Kavkárně, kterou si nechcete nechat ujít! Co vás čeká? Tak rozhodně spousta jídla vhodného jak pro lovce, tak i pro sběrače. Akční i neakční drinky pro všechny. Vybraná hudba, super atmosféra a parta lidí, s kterými není nuda.

Halloween v Besedě – Restaurace Beseda – 20:30
Halloweenská taneční zábava, ke které vám zahraje kapela Corso. V masce vstup zdarma.

Halloween / DJ Basslicker – Fine music club – 21:00
Jako minulý rok i tuto párty povede oblíbený DJ Basslicker! DJ support: Scvadrers. V průběhu večera bude vyhlášena soutěž o nejlepší kostým – tři nejlepší vyhrají zajímavou cenu.

Pondělí 31. října

České Budějovice

Strašidelný autobus – Žižkova – výstupní OC Mercury – 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 20:00, 21:00
Již potřetí přichystal dopravní podnik pro všechny zájemce oslavu Halloweenu. Odpolední spoje jsou určeny hlavně pro děti, večerní pak pro dospělé. Pasažéři, kteří do vozu nastoupí v maskách, se mohou těšit na drobné odměny od strašidelných průvodčích. Pro malé cestující v maskách a kostýmech navíc Dopravní podnik připravil speciální soutěž o hlavní cenu, kterou bude tablet. V autobusu bude fotit dětské masky čarodějný fotograf a ta maska, kterou porota vyhodnotí jako nejlepší, bude následně odměněna.

Halloween párty – Studentský klub Kampa – 20:00
Pojďte oslavit Halloween pořádnou party v Kampě. Halloweenská výzdoba po celém klubu, barmani v maskách. Přijdete i vy v masce? Nejlepší masky vyhrávají speciální ceny. DJ's: DJ Mistrgal, DJ Endis.

Autoři | Foto torange.us

Štítky Halloween, maska, České Budějovice, soutěž, nápoj, Ferrari, zábava, Kampa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KAM NA HALLOWEEN: Nejen Budějce čeká strašidelně skvělá zábava!  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.