Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Zdeněk Troška se vrací k pohádkám. Pobaví nás Strašidla?

Tento týden můžete do CineStaru vyrazit na tři premiéry. O diváky jistě nebude mít nouze novinka Zdeňka Trošky – Strašidla. I další tituly ale stojí za pozornost – přichází nový Star Trek a komedie Týpci a zbraně.

Strašidla

Vypadá to, že Zdeněk Troška překvapil. Jeho nová pohádka Strašidla má zatím celkem pozitivní odezvu, ostatně na ČSFD je dokonce v červených číslech, i když film zatím hodnotilo jen prvních pár nadšenců. Faktem je, že Troška pohádky točit uměl, vzpomeňme na jeho klasiky z 80. let jako O princezně Jasněnce a létajícím ševci. Že jste zvědaví? My také!

Star Trek: Do neznáma

Ještě více se ale těšíme na nový Star Trek, který dle trailerů vypadá slibně. I ohlasy ze zahraničí jsou pozitivní, takže se zdá, že tvůrci pokračují v nastolené cestě povedeného remaku z roku 2009. Mimochodem autorem scénáře je Simon Pegg. Ano, ten Simon Pegg ze Soumraku mrtvých! Komedii ale dle jeho slov čekat nemáme, ačkoliv humor ve scénáři nechybí.

Týpci a zbraně

Hillovi a Tellerovi není ani třicet a už vydělávají těžké miliony. Podnikají totiž se zbraněmi. Jak se ale dá čekat, jejich obchodování se zvrtne... Snímek, který se v originále jmenuje War Dogs, je natočen podle skutečné události.

Autoři | Foto Falcon

Štítky Zdeněk Troška, pohádka, zbraň, Star Trek, Cinestar, Simon Pegg, Česko-Slovenská filmová databáze, Strašidla, O princezně Jasněnce a létajícím ševci, Star Trek: Do neznáma, War Dogs

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Zdeněk Troška se vrací k pohádkám. Pobaví nás Strašidla?  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.