Počasí dnes9 °C, zítra9 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

DOPRAVNÍ INFO: Silničáři opravují další cesty. Proto je potřeba počítat s uzavírkami

Zatímco si školáci užívají letních prázdnin, silničáři v žádném případě ani teď nezahálí. A tak opravy jihočeských silnic pokračují. A nejen práce trošku řidičům zkomplikují cestování. Například o tomto víkendu omezí provoz v Holašovicích tradiční Selské slavnosti. A kde je teď potřeba počítat s dalšími dopravními omezeními?

  • Úplná uzavírka komunikace III/14321 u obce Křenovice je naplánována v termínu od 24. července do 3. srpna. Důvodem uzavírky je oprava silnice Dubné, Křenovice. Po celou dobu bude lokalita včetně objízdných tras řádně označena.
    Objízdná trasa: Ve směru na Křenovice od Čejkovic a Haklových Dvorů: křižovatka silnic III/14539 a III/14321 - směr Jaronice, a od křižovatky silnic III/14539 a III/14321a do Křenovic. Ve směru na Čejkovice: křižovatka silnic III/14321 a III/14321a směr Jaronice, a od křižovatky silnic III/14539 a III/14321a směr Čejkovice, Haklovy Dvory. 
     
  • Až do konce října bude probíhat rekonstrukce silnice III/15523, průtah obce Borovnice. Objízdně trasy uzavírky, která začala už 10. červencejsou v místě značeny. Navíc dojde ke zrušení některých autobusových zastávek: 
    1. dočasně zrušené zastávky: Vidov, v domkách; Vidov, obec; Heřmaň, u lomu; Heřmaň. Náhradní zastávky: bez náhrady. Dotčené spoje: všechny spoje linky: 320120, České Budějovice - Komařice. Termín dočasného zrušení zastávek: 3. července až 31. října.
    2. dočasně zrušená zastávka: Borovnice. Náhradní zastávka: bude zřízena v obci Borovnice na objízdné trase. Dotčené spoje: všechny spoje linky: 320120, České Budějovice - Komařice. Termín dočasného zrušení zastávky: 3. července až 31. října.
     
  • Od 17. července je v Protivíně úplně uzavřena silnice III/02030. Uzavírka potrvá do 31. července. Jedná se o úsek od návsi v místní části Myšenec, až po křižovatku s místní komunikací Chalupecká. Důvodem jsou opravné práce po výstavbě kanalizace. Ve směru ze silnice I/20 od Písku a Protivína je objížďka vedena po souběžné místní komunikaci 22d v Myšenci za hřbitovem na náves. Při příjezdu od Protivína po místní komunikaci za železničním nádražím není průjezd přes Myšenec možný a provoz je odkloněn po místní komunikaci 62c ve směru na Maletice, a rovněž tak v opačném směru od Maletric je provoz odkloněn po místní komunikaci k železničnímu nádraží Protivín.
     
  • Od 21. do 23. července dojde také k uzavření silnice III/14333 náves Holašovice. Důvodem uzavření je konání každoročních Selských slavností. Celý úsek bude uzavřen v těchto intervalech: Pátek 21. července od 8:00 hodin až sobota 22. července do 3:00 hodin. Sobota 22. července od 8:00 hodin až neděle 23. července do 3:00 hodin. Neděle 23. července od 8:00 do 19:00 hodin. Objízdná trasa bude v místě značena.

Tisková zpráva | Foto Jana Kroneislová

Štítky silnice, uzavírka, oprava, omezení, doprava, Holašovice, Křenovice, Protivín, Čejkovice, Borovnice, Myšenec, Jaronice, Dubné, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

DOPRAVNÍ INFO: Silničáři opravují další cesty. Proto je potřeba počítat s uzavírkami  |  Dopravní info  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.